SunGarden Golf & Spa Resort, judet Cluj
Luna iubirii amplifică fiecare experiență la SunGarden Resort
Arrival
Departure

Luna iubirii amplifică fiecare experiență la SunGarden Resort

01 of February 2023

Fiecare zi pare că merge pe repede-nainte, iar câteodată acest lucru ne face să uităm să trăim în prezent, să ne focusăm pe aici și acum. Viața devine parcă din ce în ce mai ocupată, astfel că pare din ce în ce mai greu să găsești un moment în care să încetinești acest ritm și să te conectezi cu persoana dragă din viața ta

Despre asta este și luna februarie, luna în care celebrăm cel mai sincer și special sentiment, iubirea. Este un prilej să îți dedici atenția în totalitate asupra relației pe care ai clădit-o și să te bucuri alături de jumătatea ta de o experiență care va amplifica și mai mult iubirea pe care v-o purtați.

Astfel, cu gândul la voi, la fericirea pe care o împărtășiți, ne-am lăsat inspirați și am conturat cele mai inedite momente pentru Valentine’s Day. Peste ani, amintirile cele mai de preț sunt cele în care ați petrecut împreună clipe semnificative, în care iubirea a definit fiecare minut. Dacă îți dorești să îți surprinzi persoana iubită, noi te întâmpinăm cu una dintre următoarele experiențe:

 

VALENTINE’S SPECIAL - Romantic Welcome, Full Spa Access, Tasting Dinner with Wine Paring

Când vrei ca întreaga zi de 14 februarie să fie despre voi, atunci vă puteți răsfăța cu un sejur în care se regăsesc o mulțime de momente de relaxare, atenții deosebite și delicii culinare. Acest pachet vă oferă:

  • O noapte de cazare în data de 14 februarie, cu o reducere de 10%
  • Mic dejun
  • Atenții romantice în cameră
  • Valentine's Day Dinner - Tasting Menu 4 Acts și asociere de vinuri alese
  • Full Acces Wellness & Spa: Aqua Experience și Amedeea Paradise

 

EVERY DAY IS VALENTINE - Romantic Welcome and Full Spa Access

Dacă pentru tine iubirea nu are nevoie de o zi aparte pentru a fi celebrată, atunci poți alege acest pachet, care este valabil întreaga lună februarie. Fiecare zi poate fi specială, atunci când îți dorești acest lucru:

  • O noapte de cazare, cu o reducere de 10%
  • Mic dejun
  • Atenții romantice în cameră
  • Full Acces Wellness & Spa: Aqua Experience și Amedeea Paradise

 

VALENTINE'S DINNER - Tasting Menu 4 Acts & Wine Paring

Pentru cina de Valentine's Day am creat o poveste de dragoste gastronomică, care se savurează în 4 acte și care se asociază cu vinuri alese. Fiecare preparat vă va purta într-o călătorie a simțurilor, în care veți descoperi că iubirea intensifică fiecare moment.

Așteptăm cu entuziasm să adunăm în locația noastră cele mai sincere momente de iubire în luna februarie, așa că vă așteptăm și pe voi să ne inspirați cu cele mai pure sentimente.

Pentru mai multe detalii, puteți consulta ofertele noastre aici. (https://sungardenresort.ro/oferte )

Map
This website uses COOKIES.

By browsing it you accept our cookies policy, according to your browser settings. Read more about Privacy Policy.

OK, close