nunta iarna

Winter Wedding Ideas & Offer | Te-ai Gândit Să Organizezi Nunta Iarna?

Primăvara sau vara nu sunt singurele anotimpuri potrivite pentru o nuntă, chiar dacă toate prietenele tale au ales această perioadă din an. Nunțile de iarnă pot fi și mai magice, doar că nu te-ai gândit la asta și nu ai găsit suficiente argumente. Și totul poate să fie și mai special atunci când vorbim despre o locație aproape de Cluj, insă departe de aglomerația urbană. SunGarden Resort este un loc de basm, ideal dacă hotărăști să organizezi nunta iarna. Iar noi sperăm ca acest articol să te convingă.

Gândește-te doar cum strălucește zăpada într-o zi de iarnă însorită, cât de proaspătă se simte atmosfera și cât de bine vor ieși pozele. Cu alte cuvinte, iarna este încântătoare! Atunci când pământul hibernează sub un peisaj complet ireal, parcă de cristal sau de zahăr. Este poate singurul moment când o ținută de Prințesa este cu adevarat acceptată, fără nicio discuție.

locatie nunta cluj

 Ai nevoie de mai multe detalii să te convingi? Here we go! Am construit o listă de motive pentru care tu ar trebui să ieși din mulțime și să alegi să îți organizezi nunta in Cluj iarna, să îți impresionezi invitații, iar acest eveniment să rămână în mintea tuturor ca ceva cu adevărat magic.

Mai puțin stress atunci când organizezi nunta iarna

De fiecare dată când organizăm o nuntă primăvara, prima dorință care apare în mintea tuturor este să nu plouă. Nu ne mai interesează detaliile, ci vremea. Multe activități pot fi pur și simplu ruinate din cauza ploii, așa că ne-am gândit să eviți tot acest stres. Iarna va veni cel mult cu niște fulgi de zăpadă încântători, iar nunta ta va avea loc în mare parte în înterior. Așadar, nu ai de ce să îți faci probleme.

Uită de umiditatea de afară

Temperaturile ridicate pot fi un adevarat chin atunci când ne dorim ca make-up-ul să fie impecabil sau coafura perfectă. Ei bine, iarna nu face decât să te ajute în acest sens. Imaginează-ți o rochie cu mâneci lungi, un coc superb, make-up în culorile pământului, un buchet care să conțină ramuri de pin alb și un șal din blană albă sau gri. Un tablou de basm!

organizare nunta iarna

Locații disponibile și prețuri mai avantajoase pentru locațiile de evenimente din Cluj

De ce să te chinui să găsești o seară disponibilă peste 2-3 ani pentru evenimentul tău, când poți să îl organizezi chiar iarna urmatoare? Sala Eden din cadrul SunGarden Resort poate fi personalizată exact cum îți doreși. Poți începe cu ceremonia religioasă în cadrul Capelei, după care să îți conduci invitații 200 m mai jos, către sala de evenimente. Ambele locații pot fi amenajate în stilul tău propriu. Ce propunem noi? Cât mai multe lumânări albe/ aurii, miros de pin și caleașcă trasă de cai. Dacă decizi sa organizezi nunta iarna in Cluj, noi am pregatit o oferta pentru tine mai jos.

amenajare nunta

Poze unice pentru nunta ta

Doar iarna poți să ai parte de un peisaj atât de frumos. Tot decorul este alb, iar dress code-ul vostru black tie! What a magic thing! Poți amenaja un Photo Corner unde invitații se pot bucura de poze într-un cadru specific de iarnă. Poți chiar să le oferi pături colorate pentru pauzele pe terasă, sau ciocolată caldă la întâmpinare. Tu decizi cum vrei să decurgă totul. Vrem doar să îți sugerăm faptul ca ai  șansa să fii “out of the ordinary”.

idei organizare nunta

Tips, tricks and ideas:

  • Invitații pentru nuntă parfumate cu aromă de pin
  • Ciocolata caldă sau Vinul fiert cu portocale pot înlocui cu success șampania
  • Sparkling donuts pot înlocui clasicele fursecuri / pișcoturi
  • Photo corner special amenajat cu motive de winter season
  • Pături colorate pentru invitații tăi, pentru momentele când vor vrea să iasă afară
  • Crystal Cake – cristalele nu sunt doar pentru bijuterii. Încercă să le combini în designul tortului tău, alături de puțin gold glitter, iar rezultatul va fi wow.
  • Decorațiuni pe mese realizate din crenguțe de brad, conuri și lumânări gold glitter, sunt motivele ce nu trebuie să lipsească atunci când organizezi nunta iarna
  • Șemineu mobil pentru ceremonia din Capelă – doar imaginează-ți cât de cozy va fi atmosfera și cât de frumoase vor fi pozele
  • Caleașca trasa de cai despre care vă spuneam că se regăsește și în oferta noastră
  • O zi relaxantă și fierbinte în zona de SPA din cadrul SunGarden Resort după ce tot evenimentul s-a incheiat

Oferta noastră pentru nunta iarna

winter wedding

Te invităm să ne urmărești pagina de facebook SunGarden Resort pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Detalii și rezervări:
📩 [email protected]
📲 0735 888 003