Wellness & SPA

O călătorie pentru relaxare și auto-cunoaștere!

SunGarden Wellness & Spa te invită într-un spatiu edenic, în afara timpului, departe de stresul și grijile cotidiene. Stilat, elegant, intim, spa-ul completează perfect frumusețea naturală a împrejurimilor și creează un sanctuar al stării de bine.

Reguli și Etichetă,
SunGarden Wellness & Spa este un mediu special

Citește mai mult

Reguli și Etichetă

 

Politici Generale

SunGarden Wellness & Spa este un mediu special. Este interzis accesul în zona de wellness & SPA copiilor cu vârsta sub 14 ani! Toate preţurile sunt supuse modificării fără preaviz. Dacă sunteți un oaspete al Resortului, vă recomandăm să lăsaţi toate bunurile personale în camera de hotel. Vă rugăm să nu purtaţi bijuterii în timpul tratamentelor SPA. SunGarden Wellness & Spa este o zonă pentru nefumători. Există spaţii special amenajate pentru fumători în afara SPA-ului, pe terasa AQUA EXPERIENCE. Accesul Wellness & Spa ca și vizitator, în ținută de stradă este interzis. Vizitarea centrului se face numai sub îndrumarea personalului autorizat atunci când situația o permite, fără a deranja confortul oaspetilor din interiorul acestuia.

Atmosfera din central Wellness & Spa

Pentru a menține o atmosferă de pace și liniște, SunGarden Wellness & Spa este un mediu care nu încurajează utilizarea telefoanelor mobile. Vă rugăm să opriți toate telefoanele mobile înainte de întrarea în SPA. Vă rugăm să vorbiţi în șoaptă, în special în zonele de așteptare și zona de tratament.

Codul vestimentar

Oaspeţii cazați în resort se vor prezenta la Recepţia Spa cu halatele de baie și papuci primiți în cameră. Pentru cei care nu sunt cazați în resort, SunGarden Wellness & Spa oferă în mod gratuit prosoape la fiecare vizită Spa, de asemena vă sunt oferite și halate, însă acestea sunt contra unui cost suplimentar. Pentru a avea acces la piscină și zonele de Wellness & Spa, toți oaspeții trebuie să aibă costum de baie și papuci flip-flop. Dacă este necesar, vom asigura vânzarea de produse Spa adecvate (costume de baie, flip-flop în zona de Spa Butic). Dacă aveți de gând să exersaţi la sala de sport, va trebui să utilizați propriile haine sport și pantofii de antrenament. În timpul serviciilor de tratamente Spa, părți ale corpului care nu sunt implicate vor fi acoperite. Dacă vă simțiți confortabil puteți purta lenjerie de corp, astfel încât să vă puteți relaxa și bucura de serviciile de tratament.

Programul Wellness & Spa

Centrul Wellness & Spa este deschis între 10:00 – 21:00 tot timpul anului. Oaspeții cazați în resort vor avea acces la bazinul de înnot și facilitățile AQUA EXPERIENCE începând cu ora 10:00. Ultimul acces se va face cu cel puțin o oră înainte de închidere. Depășirea orei obișnuite de închidere se poate realiza doar cu o rezervare prealabilă/ la cerere, taxat suplimentar. Facilitățile Full Wellness & Spa Circuit, includ utilizarea de vestiare, Sala de fitness, Aqua Experience Area și Amedeea Paradise.Facilitățile Half Wellness & Spa Circuit, includ utilizarea de vestiare, Sala de fitness, Aqua Experience Area. Taxa pentru Facilitățile Half Wellness & Spa Circuit este inclus în prețul camerei pentru oaspeții cazați în resort. Oaspeții care nu sunt cazați pot dobândi un bilet de intrare de la recepție Spa. Dacă alegeți să vi se realizeze doar tratamente Spa, în zona de terapie fără a utiliza facilități de wellness, veți plăti doar serviciul de tratament.

Programarea terapiilor Wellness & Spa

Pentru a evita supraaglomerarea, rezervarea in prealabil este obligatorie, cu cel puțin 24 de ore înainte de sosirea dumneavoastră la resort. La check-in, este neaparat necesară reconfirmarea programarilor Spa pe toată durata sejurului dumneavoastră.

Check-in

Vă rugăm să ajungeți cu aproximativ 10 minute înainte de ora programată pentru serviciul de tratament spa sau înainte de întâlnirea la sala de terapie. Vă rugăm să rețineți faptul că fiecare programare este foarte bine calculată, și că o sosire târzie poate cauza o schimbare în programul serviciului dumneavoastră. Pentru a păstra orarul programărilor următoare, serviciul dumneavoastră se va termina la ora programată.

Finalul terapiei

La finalizarea oricărui tratament, vi se acordă un timp de 5 minute de recuperare și relaxare. La expirarea celor 5 minute alocate, este necesar să părăsiți cabinetul de terapie în scopul de a se reface standardul, pentru satisfacerea clientul următor.

Politica De Anulare

Dacă trebuie să anulați sau să modificați rezervarea dumneavoastră Wellness & Spa, vă rugăm să ne anunțați cu cel puțin patru ore înainte de ora programată, pentru a evita o taxă de anulare. Pentru anulările unor pachete Spa, este nevoie de o anunțare prealabilă cu 24 ore înainte. În caz de neprezentare fară anulare prealabilă, va fi percepută pe deplin taxa serviciului rezervat. Pentru modificări și anulări vă rugăm sunați la: (Apel direct) la +40 (0) 735-888.001.

Confort și confidențialitate

Angajații noștri sunt atât de sex feminin cât și masculin.
Tot personalul a fost instruit să respecte confidențialitatea clienților noștri. Dacă aveți o preferință pentru terapeut bărbat sau femeie, vă rugăm să ne aduceți la cunoștință în momentul rezervării. Dacă nu anunțați nici un fel de preferință, rezervarea dumneavoastră se va realiza la primul terapeut disponibil.

Spa Lounge

Meniurile specifice Wellness & Spa se vor servi numai în zona special amenajată cu mese și scaune, numită Spa Lounge. Băuturile alcoolice și nonalcoolice servite, sunt numai cele specificate în meniul Spa Food & Beverage în cantități limitate. Centrul SunGarden Wellness & Spa nu agreează accesul cu alimente și băuturi (apă, suc, etc …) aduse din exterior.

Spa Boutique

Produse și articole spa, cadouri și tichete cadou (Gift card), echipamente de înnot, flip-flops și multe alte produse și servicii sunt disponibile la recepția Spa unde este și zona Spa Boutique. Vă rugăm să ne contactați pentru orice întrebări: +40 (0) 735-888.001

Obiecte Dispărute

Centrul SunGarden Wellness & Spa nu este responsabil pentru pierderea obiectelor personale. Recomandăm ca obiectele de valoare să fie lăsate în seiful din cameră sau încredințate recepției hotel sau Spa.

Important !

Pentru a preveni iritarea pielii, femeile ar trebui să evite orice procedură de epilare înaintea sesiunilor de tratament. Vă rugăm să informați terapeutul cu privire la orice tip de inflamații de articulații sau mușchi. Vă recomandăm doar un singur tratament termic pe zi. Femeile însărcinate și persoanele cu boli de inimă sau varice ar trebui să evite orice tratamente termice, de aburi, saună și jacuzzi în zona afectată. Se recomandă să faceți un duș înainte de orice tratament. În urma oricarui tratament Spa, este important să realizați o sesiune de odihnă și să evitați activitatea riguroasă timp de cel puțin o oră. Vă rugăm să consumați multă apă, înainte și mai ales după exercițiile, și toate tratamentele Spa. Oaspeții ar trebui să informeze terapeutul privind orice medicamente pe care le administrează. De asemenea, este necesară o comunicare clară și onestă cu terapeutul. Vă sugerăm să vă exprimați dorințele dumneavoastră cu privire la tratament și să solicitați toate informații cu privire la terapia de care urmează să beneficiați, astfel încât să primiți un serviciu cât mai personalizat.

SunGarden Golf & Spa Resort
No. 1.000, Poiana Baciului 407055 Cluj-Napoca, Romania
www.sungardenresort.ro
SunGarden Wellness & Spa
Telephone : +40 (0)735-888.001
E-mail : [email protected]
SunGarden Hotel & Restaurant
Telephone : +40 (0)735-888.000
E-mail : [email protected]

×

Oferte Speciale

Ţi-am pregătit o mulţime de oferte şi pachete special pentru tine şi familia ta!