Revelionul 2019 la Cluj

Plănuiești Revelionul 2019 La Cluj? SunGarden Resort Te Întampină Cu Un Cocktail Bar Special

O petrecere de Revelion 2019 reușită înseamnă o bucătărie inedită, un band pregătit să vă țină pe ringul de dans și mai ales o echipă de barmani plină de pasiune! Most wanted cocktail bar in town, înființată în 2007 din pasiunea lui Mihai Baciu pentru bar și cocktaliuri, o să fie alături de noi în seara dintre ani.

Probabil îi știți deja pe cei de la Gentleman Bar Solution, o echipă mare ce are ca strategie formarea internă a barmanilor. Așadar, toți sunt profesioniști, au același stil de lucru și livrează serviciul la cea mai înaltă calitate.

Cei doi barmani prezenți de Revelion sunt Mishu Msu – membru fondator Gentleman Bar Solution și Corin Mureșan Cristea, care s-a specializat în Franța și a  reprezentat Franța la Diageo World Class, cea mai mare competiție de bar din Europa.

Revelionul 2019 la Cluj

De la lansarea sa în 2009, Diageo Reserve WORLD CLASS a avut un rol esențial în transformarea culturii fine de băuturi și cocktailuri din întreaga lume. Acum, în peste 60 de țări, susține, educă și inspiră peste 250.000 de barmani prin intermediul programului său de formare. Concursul World Class este dedicat tuturor oamenilor din industrie, cu scopul de a decide cine este încoronat ca fiind cel mai bun Barman din Lume al anului respectiv.

Dacă plănuiți un Revelion la Cluj, ar trebui să fiți pregătiți să savurați o selecție de cocktailuri special create pentru acest eveniment deosebit în cadrul SunGarden Resort!

Ceea ce facem, este să aducem experiența de Cocktail Bar din locațiile dedicate, în cadrul acestui eveniment. Și da! Doar pentru noi! Indiferent de gusturile pe care le aveți, ei vor reuși cu siguranță să vă surprindă plăcut papilele gustative și să vă învăluie într-o atmosferă ideală pentru distracție, discuții, rânduri de shot-uri, fotografii și bineînțeles cocktail-uri.

Prosecco, Campari, Gin, Vodka sau Rom, combinate excelent cu piure de căpsuni, fresh de lămâie, ginger sau mentă! Iar pentru aceaia dintre voi care vor totuși să treacă pe la Cocktail Bar, însă nu vor să consume alcool, baieții de la @Gentleman Bar Solution au și alte soluții. Piure de melon, sirop de migdale, piure de fructul pasiunii sau fresh de lămâie, mixate cu experiență și pasiune, vor rezulta într-o băutură excepțională. We promise that!

petrecere de revelion in Cluj

Vă așteptăm cu un cocktail menu realizat special pentru voi în noaptea dintre ani!

Și nu uitați! Astăzi este ultima zi în care puteți beneficia de oferta Black Friday de Revelion. Check it out!

revelion 2019 in cluj napoca

Te invităm să ne urmărești pagina de facebook SunGarden Resort pentru a fi la curent cu toate noutățile legate de petrecere.

Rezervări și detalii Petrecere de Revelion in Cluj-Napoca – SunGarden Resort:

📩 sales@sungardenresort.ro

📲 0756 013 835