Cum Alegi Să Petreci 8 Martie 2020? Wellness & SPA Sau Party?

Hello Ladies! În luna Martie lumea se învârte în jurul vostru, așa că vrem să vă sărbătorim în cel mai relaxant mod posibil. 8 Martie este ziua din an în care sărbătorim gingășia, grija față de familie, puterea și feminitatea cu care femeile sunt alături de cei dragi. Este ziua în care ele merită răsfăț deplin și mulțumirile de rigoare pentru că ne sunt mereu alături, indiferent de situație, pentru că ne inspiră forță, determinare, ne ascultă, ne incuranjează și ne ajută să fim cea mai bună variantă a noastră întotdeauna!


Pentru toate acestea, vrem să le oferim o zi în care să beneficieze de toată atenția noastră. SunGarden Resort este sinonim cu servicii de ospitalitate de înaltă calitate, iar zona de WELLNESS & SPA poate să fie un tărâm de poveste de care nu te poți plictisi. 1400 de mp dedicați doar relaxării.

Pentru acelea dintre voi care aleg să sărbătorească ziua cu prietenele, avem două optiuni care credem că o să vă placă la nebunie.

Spa Ladies Delight

Este un pachet destinat unui grup de minim 4 persoane, maxim 20, care include acces în ambele zone de WELLNESS & SPA, un platou cu brânzeturi, un platou cu bruschete, un pahar de vin și un desert delicios negresă cu inghețată. Just Yummy right? Noi ne ocupăm de întreaga atmosferă, iar voi vă simțiți bine impreună într-un cadru highclass, cu o mulțime de saune, piscine și chiar terapii wellness dacă alegeți și un masaj semnătură SunGarden.

Petrecere The Queens

Atmosferă rafinată, muzică bună și preparate deosebite! Așa putem descrie petrecerea ce va avea loc pe 7 Martie începând cu orele 19:30, la SunGarden Golf & SPA Resort Cluj-Napoca. Seara va începe cu o serie de gustări delicioase, bucătăria SunGarden ne surprinde de fiecare dată cu inovații și mixuri incredibil de gustoase, așa că promitem să vă cucerească. Continuăm cu preparate de bază și un desert fresh cu mascarpone. Întregul meniu este disponibil AICI. Bineînteles că muzica bună nu va lipsi, deci recomandăm tocuri comode, căci nu ne vom dezlipi de ringul de dans! Vă recomandăm o ținută de cocktail în care să vă simțiți bine și speciale!

Iar pentru domnii care sunt în căutare de cadouri care să rezoneze cu delicatețea doamnelor din viața lor, recomandăm alegerea unor pachete SPA de tip Gift Card , de care puteți beneficia oricând vă doriți, pe o perioadă de 3 luni de la achiziție. Spunem “puteți” pentru ca fiecare astfel de pachet include acces in ambele zone SPA pentru 2 persoane și 2 băuturi de întampinare. Deci vă puteți bucura împreună de o zi la SPA:

Zona de SPA este o lume a relaxării, unde temperaturile sunt ridicate, focul arde în vatră, saunele sunt fierbinți și aromate, sezlongurile din mozaic sunt perfect încălzite și apa caldă din piscina este pregătită să te îmbrățiseze. Terapeuții noștri sunt maeștrii, așa că ritualurile de relaxare vor fi o experiență fabuloasă pentru ele.

Ceea ce diferențiează pachetele între ele, este tratamentul terapeutic realizat. Purification Gift este un pachet care include un ritual de purificare hammam de 90 de minute, o terapie realizată pe un pat de piatră încălzit. Al doilea pachet se numește Nourishment Gift și include un tratament facial deosebit, realizat cu tehnici specifice SunGarden și produse premium din gama Elemis. Iar cel de-al treilea pachet, Healing Gift, include două tratamente, unul facial antiage, și un masaj al spatelui. Vezi toate pachetele AICI.

Vă încurajăm să uitați de stres, de agitația urbană și să vă acordați câteva momente doar pentru voi. Vă așteptăm!

Detalii și rezervări: [email protected]/ 0735 888 001