Terenul de golf

SunGarden Golf Club este unul din cluburile de golf premier din România, situat in Transilvania, județul Cluj. Scopul nostru este de a face din Cluj și SunGarden Golf & SPA Resort o nouă destinație de golf pentru jucătorii de golf la nivel mondial.

Harta

Terenul de Golf SunGarden din Cluj are un traseu interactiv de 9 parcursuri, index de 33 par,
şi o aliniere totală de 2211 de metri. Acesta este proiectat pentru a oferi o experienţă
surprinzătoare pentru jucătorii de golf.
Aşezat în Poiana Cerbului, din faimoasa pădure Baciu, acest scurt traseu sportiv îmbrăţişează
cu adevărat generozitatea naturii, fiecare traseu fiind diferit ca stil şi decor.
Parcursul de deschidere de par 3, porneşte dintr-un  punct mai înalt şi se răsfrânge înspre o
vale deschisă.

Cel de-al doilea parcurs de 4 par se joacă de-a lungul marginii unei văi adânci înainte să îşi
găsească drumul său spre green.

Traseul 3, (par 4) este înconjurat de misterul romanţat al pădurii Baciu.

La al 4-lea traseu de 3 par, privirea jucătorilor este furată de o limbă de pămînt mărginită de
ape.

Parcursul 5 (par 5) este situat într-o pajişte liniştită la umbra capelei vechi.
Scurtul parcurs 6 (par 3) necesită o lovitură gutty tee, înspre un green aflat chiar pe marginea
unei prăpăstii mlăştinoase.

Traseele 7 (par 4) şi 8 (par 3) traversează o pajişte ondulată, furată pădurii, iar în final cel
de–al 9-lea parcurs (par 4), conduce jucătorii, peste o vale adâncă ce şerpuieşte printr-un
câmp deschis, spre un green situat pe un platou înalt.

Cu toate provocările şi particularităţile sale, terenul de golf oferă o adevărată premisă pentru
delectarea tuturor jucătorilor, într-un cadru natural mirific aflat în vecinătatea Clujului.

Tarife Golf sezon 2020

Green fee 9 parcursuri 135 lei
Green fee 18 parcursuri 200 lei
Practice Area 45 lei
Fisă aparat Driving Range coș 30 de mingi 15 lei
Golf Cart 130 lei
Trolley 25 lei
Crosa golf/1h 10 lei
Golf Bag complet 110 lei

Rezervă Tee Time

Orice tee-time care nu este rezervat până la ora 15:00  cu o zi înainte de joc,
va fi deschis pentru toţi ceilalţi cărora le este permis să joace pe teren.
Tee-time-urile pot fi rezervate personal sau telefonic.

Pachete complete de golf sunt disponibile, iar competiţiile pentru companii private sau asociaţii sunt deschise pentru programare. Rezervă vacanţa de golf, evenimentul golf sau tee-time-ul la următoarele date de contact:

Golf manager: +40 730 091 784/ [email protected]

 

REGULAMENT DE FUNCTIONARE AL CLUBULUI DE GOLF SUNGARDEN

Informatii generale 

 • Clubul de Golf SunGarden este un club infiintat in anul 2012, avand ca obiect principal de activitate golful.
 • Este un club privat, ce administreaza terenul de golf aflat in incinta complexului SunGarden Golf & Spa Resort, fiind proprietatea societatii Trust Invest SA.
 • Comitetul de administrare este compus din: presedinte, vicepresedinte si secretar.
 • Rolul acestui Comitet este de a asigura resursele umane, financiare si tehnice necesare mentinerii terenului in stare cat mai buna de joc. De asemenea Comitetul de administrare decide valoarea cotizatiei anuale, genereaza Regulamentul de functionare al Clubului, se asigura de respectarea conditiilor negociate cu proprietarul terenului, stabileste facilitatile jucatorilor si restrictiile impuse anumitor jucatori/ persoane, ce au adus prejudicii de imagine si financiare clubului.
 • Statutul de membru poate fi obtinut de jucatorii de golf certificati (care au absolvit un curs de golf) si care au achitata la zi cotizatia. Statutul de membru se pastreaza pe perioada cat este achitata cotizatia catre club.
 • Mai pot fi membrii de onoare, jucatori care au sponsorizat activitatea clubului cu o suma nu mai mica de valoarea cotizatiei anuale stabilita de Comitetul de administrare.

Informatii teren de golf 

 • Terenul de golf administrat de Club, contine 9 cupe, o zona de antrenament (Driving Range ) si o zona pentru chipping & putting.
 • Lungimea terenului este de 2340 ml si se poate juca in aproximativ 2h si 10 minute.

Reguli si obligatii ale jucatorilor care joaca in incinta Clubului

 • Acestia trebuie sa respecte statutul de etica si tinuta impuse de Club.
 • Este strict interzisa agresarea fizica si verbala a jucatorilor, a vizitatorilor sau a angajatiilor resortului in incinta SunGarden de catre jucatorii de golf. Dupa cum stim cu totii, majoritatea vizitatorilor nu au nici o notiune despre jocul de golf incat sa ne asteptam din partea lor sa se conformeze sau sa reactioneze la sugestiile noastre.
 • In cazul unor comportamente neadecvate din partea angajatiilor, jucatorii sunt rugati sa sesizeze administratia clubului sau managerul de departament unde a avut loc incidentul. Nu se accepta agresarea fizica sau verbala a angajatiilor sub nici un motiv!
 • Tinuta pe terenul de golf trebuie sa respecte etica jocului (pantalon lung sau scurt cu buzunare), tricou polo, pantof dedicat jocului de golf.
 • Utilizatorii de golf cart-uri trebuie sa respecte sugestiile administratiei de a circula in special in exteriorul fairway-ului, in nici un caz in apropierea greenurilor sau peste tee-uri.
 • Repararea divot-ului pe fairway si a pitchmark-ului pe green sunt obligatorii.
 • Jocul cu mingi de Driving Range poate duce la eliminarea de pe teren a jucatorului, iar daca se repeta, la interdictii de joc temporare sau definitive pe terenul clubului.
 • Achitarea green fee-ului si a masinutei de golf se face obligatoriu inainte de inceperea partidei de joc.

Responsabilitati

 • Jucatorii de golf sunt direct responsabili de daunele si distrugerile de orice natura pe care le produc in incinta resortului indiferent daca acestea se produc cu mingea de golf, golf cart-ul, masina proprie sau alte mijloace, fiind nevoiti sa le suporte financiar.  Acestia sunt obligati sa anunte administratia in cazul unui astfel de eveniment generat de ei sau alt jucator.
 • Pentru o buna coordonare si administrare a tee-time-ului, jucatorii sunt rugati sa comunice receptiei hotelului numarul de jucatori si tee-time-ul.
 • Jucatorii sunt obligati sa treaca pe la receptia hotelului pentru inregistrare acestora cu numele jucatorilor care intra pe teren si ora tee time-ului.
 • Solicitam jucatorilor sa se adreseze administratiei pentru oricare situatie din urmatoarele: neregula, pierdere de obiecte, sesizate pe terenul de golf, in scopul protejarii terenului, a jucatorilor si a vizitatorilor din incinta.

Lectiile de golf

 • Membrii Clubului pot lua lectii de golf de la instructorii agreati de Club sa dea lectii pe terenul SunGarden. Acestia vor fi comunicati membriilor prin intermediul unui newsletter.
 • Este interzisa intrarea pe teren cu instructori neagreati de Club.
 • Prin exceptie, daca exista situatii in care un alt instructor de la alt club doreste sa predea lectii de golf pe terenul SunGarden, acesta va trebui sa aiba acordul scris al Golf Managerului si sa achite 50% din valoarea unei lectii de golf din grila de preturi SunGarden.
 • Introducerea de alimente si bauturi alcoolice in incinta resortului este de asemenea interzisa.

Politica copii pe terenul de golf

Acces copii pe teren de golf

 • Accesul copiilor intre 3-16 ani pe terenul de golf sau in zonele de practice se face numai cu insotitor.
 • In cazul copiilor jucatorilor membri, accesul se poate face fie cu parintii jucatori fie cu instructorul clubului.
 • In cazul copiilor jucatorilor non-membri acestia vor fi insotiti de catre instructorul clubului sau un alt instructor agreat de club, care sa supravegheze copilul in cauza. clubului.

Taxe copii pe terenul de golf

 • Copii cu varsta intre 3-12 ani vor avea acces gratuit pe terenul de golf cu conditia sa fie insotiti.
 • Copii cu varsta intre 12-16 ani vor achita 50% din Green Fee-ul stabilit conform politicii de pret a clubului.
 • Copii cu varsta peste 16 ani vor achita Green Fee la pret de lista.

Membership

        In cadurl clubului de golf sunt disponibile 5 tipuri de membership, iar preturile pentru membership sunt stabilite anual de catre Comitetul de Administrare si communicate jucatorilor prin newsletter, prin social media, afisate la receptia hotelului, Club House.

Tipurile de membership disponibile in cadrul clubului sunt urmatoarele:

 • Regular Member (peste 16 ani)
 • Family Member

Calitatea de Family Member poate fi obtinuta de catre membrii pentru sotii/sotiile lor sau copii aflati in intretinere pana la 16 ani. Pentru acest tip de membership se va anexa la contract copie dupa actul de identitate.

 • Tineri Adolescenti Member (12-16 ani)

Calitatea de Tineri Adolescenti este disponibila pentru membrii cu varsta cuprinsa intre 12-16 ani, peste varsta de 16 ani fiind disponibil Regular Membership sau Family Membership. Pentru acest tip de membership se va anexa la contract copie dupa actul de identitate.

 • Junior Member (3-12 ani)

Pentru acest tip de membership se va anexa la contract copie dupa actul de identitate.

 • Remote Member (membrii la distanta de peste 100 km de CJ)

Calitatea de Remote Member este disponibila pentru acei care au resedinta la peste 100 km distanta de Cluj-Napoca. Pentru acest tip de membership se va anexa la contract copie dupa actul de identitate.

Facilitati

 • Vor putea sa joace gratuit pe terenul clubului urmatoarele categorii de jucatori: presedintii de cluburi de golf, jucatorii-greenkeeperi ai altor terenuri de golf, jucatori Pro si invitati de onoare ai administratiei clubului. Pentru toti acestia se va solicita urmatoarele: o copie xerox a cardului care atesta calitatea jucatorului de a accesa gratuitatea, precum si acordul verbal sau scris al Golf Managerului Clubului.
 • Toți membrii clubului beneficiază de discount de 20% la serviciile SunGarden Golf & SPA Resort si anume: cazare, restaurant (FB a la carte, FB piscina exterioara, FB spa) fara evenimente, spa (masaje).
 • Regular Members si Family Members (acesta din urma cu conditia sa fie membrii activi) beneficiaza de acces gratuit la SPA – zona Aqua Experience de luni-joi, pe perioada valabilitatii membershipului (valabilitate: pe parcursul sezonului de golf de la data deschiderii terenului de golf si pana la incheierea sezonului de golf- finalul lunii noiembrie 2020). Doar titularul membershipului are acces gratuit, orice insotitor al acestuia plateste. Lista cu membrii este actualizata permanent in SkyDrive si fiecare membru detine un card de membru. Pentru a beneficia de acces gratuit sau discount de 20%, membrul trebuie sa prezinte cardul de membru.
 • Un membru poate avea o data pe luna un invitat care achita 50% din taxa de Green Fee. Pentru a beneficia de aceasta reducere, invitatii trebuie sa fie insotiti obligatoriu de catre membrul care i-a invitat. Un invitat nu poate beneficia de 2 ori/luna de reducerea de invitat.
 •  Membrii clubului pot servi masa dintr-un meniu dedicat în cadrul Club House-ului.
 • Fiecare membru al clubului de golf primește un card de membru, care trebuie prezentat personalului SunGarden Golf & SPA Resort pentru a beneficia de discountul de membru. Recomandarea noastră este să aveți cardul de membru la dumneavoastră ori de câte ori ne vizitați pentru a beneficia de discountul de membru.
 • Membership-ul este valabil doar pe parcursul sezonului de golf, care se derulează de la data deschiderii terenului de golf și până la încheierea sezonului de golf (aprox jumatatea lunii noiembrie).

Politica de preturi

 • Preturile pentru serviciile de golf oferite in cadrul resortului sunt stabilite in fiecare an de catre Comitetul de Administrare.
 • Preturile vor fi comunicate jucatorilor de golf prin intermediul: newsletter-ului, website-ului, social media, afisare la receptia hotelului si in Club House.

Interdictii

 • Comitetul de Administrare poate decide aplicarea de sanctiuni financiare si interdictii de joc temporare sau definitive unor jucatori, care prin actiunile si atitudinea lor au lezat grav interesele materiale financiare si de imagine ale clubului.

Informari

 • Informatii privind activitatea clubului, rezolvarea unor nevoi, anumite sesizari se pot face atat la receptia hotelului cat si la numerele de telefon ale Golf Managerului sau a Presedintelui Clubului.

 

 

1

2

1

1

1

1

1

1

1

Membership

Bucurați-vă de acces deplin la terenul de golf, competiții, oferte speciale și conținut dedicat!

Afla mai mult

Oferte Speciale

Ţi-am pregătit o mulţime de oferte şi pachete special pentru tine şi familia ta!

Click pentru mai multe detalii!