Golf

Golf-ul este mai mult decât un joc, este un stil de viață!

Asezat în jurul Poienii Cerbului, în faimoasa padure Baciu, acest scurt traseu sportiv îmbrățișează cu adevărat generozitatea naturii, fiecare traseu fiind diferit ca stil și decor.

Reguli și Etichetă,
Regulile jocului de golf SunGarden Golf Club sunt cele impuse de EGA

Citește mai mult

Regulile jocului de golf SunGarden Golf Club sunt cele impuse de EGA (European Golf Association).

 

Regulile jocului de golf SunGarden Golf Club sunt cele impuse de USGA (United States Golf Association). Urmând aceste reguli dorim să ne bucurăm fiecare de un joc grozav. Esența este de a arăta considerație pentru ceilalți pe parcursul jocului și în orice moment.

Disciplina, curtoazia și sportivitatea sunt calitățile care descriu cel mai bine spiritul jocului de golf. Siguranța, respectarea ordinii de joc, notarea corectă a scorului și un ritm adecvat, sunt esențiale ca jocul să fie o experiență plină de bucurie și să reflecte expresia unui sport elegant.

Grija pentru calitatea terenului este un alt aspect important. Pentru aceasta jucătorii trebuie să își revizuiască propriul echipament și să respecte regulile specifice fiecărui parcurs.

Agresivitatea fizică și verbală pe terenul de golf este strict interzisă. În cazul în care această regulă nu se respectă, persoana va fi avertizată în scris!

Lipsa Bag Tag-ului actualizat, se sancționează cu avertisment scris.

Prezența cu animale de companie pe terenul de joc este strict interzisă.

La cel de-al treilea avertisment scris jucătorului i se va restricționa dreptul de a deveni membrul Clubului de Golf SunGarden pentru anul următor.

Nerepararea Divotului sau a Pitch Marker-ului, poate duce la sancționarea jucătorului cu suma de 50 Ron.

Intrarea jucătorilor nonmembri pe teren, fară achitarea Greenfee-ului este strict interzisă. În cazul în care aceștia sunt însoțiți de către un membru, el va suporta consecințele hotărârii Consiliului Director.

Jocul cu mingi de Range este strict interzis și se poate solda, cu interdicția jucătorului sau a însoțitorului, de a mai intra pe teren pentru o perioadă definită (1-5 saptamani)

Accesul pe teren îl pot avea doar jucătorii care au deja un handicap (36), eliberat de unul din cluburile la care au fost sau sunt membrii. Accesul pe teren îl pot avea doar jucătorii care au adeverință de la un club de golf, care să ateste faptul că au cel puțin 10 lecții cu un instructor. Jucătorii cu un minim de 6 ore de lecții, pot intra pe teren doar însoțiți de instructorul autorizat al Clubului SunGarden, Mr. Vincent Kelly. Jucătorul de golf va trebui să semneze o confirmare privind cunoașterea regulamentului de funcționare a Clubului, abia apoi se poate intra pe teren.

Nu în ultimul rând, ca și pentru orice alt sport, încălcarea regulilor atrage după sine anumite sancțiuni. Exemple de astfel de sancțiuni ar fi: aplicarea interdicției de a juca pe o anumită perioadă de timp sau aplicarea unei restricții valabile pentru mai multe competiții. Totul se face în scopul de a proteja interesele majorității jucători de golf care doresc să respecte normele convenite.

Jucătorul de golf este responsabil pentru toate daunele cauzate din vina lui, oriunde în incinta domeniul SunGarden Resort.

„Golf-ul nu este un joc al marilor lovituri,

Este jocul celor mai multe ratări,

Câștigătorii fac cele mai mici greșeli!”

 

×

Facilitățile de practică de la Clubul Sportiv SunGarden oferă fiecărui jucător de golf o oportunitate unică de a-și îmbunătăți jocul. Într-o atmosferă uimitoare, terenul poate fi destul de dificil pentru a-ți menține concentrarea exclusiv asupra practicii, dar totodată poate oferi posibilitatea de a îmbunătăți abilitățile dumneavoastră.

Competiţii

Competiţiile de golf sunt evenimente sportive incredibile!

Membership

Bucurați-vă de acces deplin la terenul de golf, competiții, oferte speciale și conținut dedicat!

Afla mai mult

Oferte Speciale

Ţi-am pregătit o mulţime de oferte şi pachete special pentru tine şi familia ta!