Golf Membership 2019

Tarife Membership SunGarden Golf Club 2019:

REGULAR MEMBER
Membrii Casei, 900 euro/an

FAMILY MEMBER
Membrii Casei, 450 euro/an

TINERI ADOLESCENȚI
Membrii Casei (12-18 ani), 400 euro/an

JUNIOR MEMBER
Membrii Casei (3-12 ani), Gratuit

REMOTE MEMBER
Membrii la distanță (peste 100 km de CJ), 400 euro/an

-Cei care locuiesc în Cluj-Napoca, chiar dacă domiciliul se încadrează într-una din distanţele menţionate mai sus, se încadrează numai la categoria de Regular Member, sau după caz în categoria Family Member.
-Calitatea de Family Member poate fi obţinută de către membrii pentru soţii/ soţiile lor sau copiii aflaţi în întreţinere până la 18 ani.
-Calitatea de Tineri Adolescenți este disponibilă pentru membrii cu vârsta cuprinsă între 12-18 ani, peste vârsta de 18 ani este disponibil Regular Membership sau Family Membership. Pentru acest tip de membership se va anexa la fișă copie după actul de identitate.
-Calitatea de Junior Member este disponibilă pentru membrii cu vârsta cuprinsă între 3-12 ani. Pentru acest tip de membership se va anexa la fișă copie după actul de identitate.
-Calitatea de Remote Member este disponibilă pentru acei membri care au reşedinţa la peste 100 km distanţă de Cluj-Napoca.

Tarife pentru serviciile de golf le găsiți și accesând website-ul nostru aici.
De asemenea dorim să vă informăm asupra facilităților incluse în taxa de membership, dar și elemente de noutate.

Condiții speciale membrii:

-Membrii au privilegiul de a aduce un invitat o dată / lună, care va beneficia de 50% discount la Green Fee. Pentru ca invitatul să beneficieze de discountul de 50% la Green Fee este obligatoriu sa fie însoțit pe terenul de golf de către membru; nu se aplică discount pentru invitat dacă membrul clubului nu este prezent în locație. Accesul invitatului pe terenul de golf se va face doar în condițiile menționate.
-Membrii beneficiază de discount de 20% la serviciile SunGarden Golf & SPA Resort și anume: cazare, restaurant, spa.
-Toți membrii clubului de golf vor putea închiria mașinuța de golf pentru 18 parcursuri doar. Nu mai este disponibil serviciul de închiriere mașinuță de golf pentru 9 parcursuri.
-Country Pub-ul servește ca Golf Club House pentru membrii clubului de golf, unde membrii clubului pot servi masa dintr-un meniu dedicat, se vor organiza evenimente și depozita echipamentul de golf.

Solicitați acum membership-ul dvs. la urmatoarele date de contact:
Resort Reception: +40 735 888 000 / [email protected]