8 martie

8 Martie | Sărbătorim Femeia Cu Oferte Valabile Întreaga Lună

În fiecare an, pe 8 Martie, oamenii din întreaga lume sărbătoresc femeia! O zi special rezervată pentru a aduce un omagiu realizărilor economice, politice, și sociale ale femeilor din instorie, precum și așteptările pentru viitor. Fiecare femeie este puternică, susține întreaga familie cu atât de mult devotament, iubire și sacrificiu. Cred că toate vă doriți “a day off”, o zi în care să vă acordați atenție și să vă relaxați complet.

În jurul acestui eveniment se vor organiza o mulțime de activități special dedicate vouă, însă toate acestea par obositoare, așa-i? Totul în jur parcă devine sufocant și nu ne mai simțim sărbătorite, ci mai degrabă vânate de tot felul de oferte. Noi chiar vrem să ne relaxăm! Și atât!

Ce ați spune să evadați din mijlocul agitației, să evadați din aglomerația urbană și să vă retrageți într-un loc magic și cald, nu departe de oraș, însă în mijlocul naturii, acolo unde vă veți putea bucura de relaxare deplină?

Am pregătit pentru voi o serie de pachete disponibile pe parcursul întregii luni. Poate că vrei să te relaxezi singură, sau poate cu cea mai bună prietenă. Ladies, indiferent de cum vă veți organiza, noi suntem pregătiți să vă răsfățăm. Alege pachetul care ti se potriveste cel mai bine si nu uita sa îl rezervi din timp, pentru că locurile sunt limitate. Curioase care sunt ofertele SunGarden ? Check it out!

Ladies Best Friend Retreat

Este pachetul ce oferă un masaj de cuplu cu pietre fierbinti, iar cand spunem cuplu, înseamnă că poți veni fie cu partenerul tău fie cu cea mai bună prietenă. E ziua voastră, așa că deconectați-vă împreună!

petrecere 8 martie

The Queen

Who’s the Queen here!? Sigur că tu! Așa că ar trebui să te gândești serios să îți oferi un moment de relaxare doar pentru tine. Acest pachet conține un tratament facial de întinerire a tenului ce va dura 60 min. Fiecare celulă a pielii tale îți va mulțumi pentru acestă decizie !

ziua femeii

Special Ladies Celebration

Da! În cazul acestui pachet vei petrecere o zi de relaxare alături de minim alte 3 prietene. Știm cât de mult vă place să aveți timp dedicat doar pentru voi, timp în care să povestiți, să râdeți și să vă încărcați cu energie pozitivă. Noi vă oferim acces în ambele zone de SPA, așadar vă veți putea bucura de toate serviciile noastre. De asemenea, promitem un platou delicios cu brânzeturi și fructe, alături de un pahar de Prossecoo, our little secret for fun & joy!

 sarbatoreste ziua femeii

Cină Festiva – 8 Martie – Women Dinner Party

Iar pentru acelea dintre voi care vor să petreacă seara de 8 Martie într-o atmosferă elegantă, am pregătit o petrecere pe cinste și preparate care promit să vă cucerească papilele gustative. Vrem să vă oferim o seară memorabilă, o seară în care să vă sărbătorim, să vă apreciem grija pentru ceilalți, iubirea, delicatețea și gingășia. Femeile ar merita sărbătorite chiar mai des de atât! Nu credeți?

Convingeți prietenele să petreceți o seară plină de distracție la SunGarden. Open bar, DJ pregătit să vă țină în picioare întreaga noapte și un meniu delicios.

petrecere ziua femeii

Te invităm să ne urmărești pagina de facebook SunGarden Resort pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Detalii și rezervări:
📩 [email protected]
📲 0735 888 003