Circuitul Wellness & Spa

Ca şi destinație, Centrul SPA & Wellness de la SunGarden Golf & SPA Resort din Cluj, România, dezvăluie un mediu sigur de a urma proceduri atât simple cât și complexe.

Ca şi destinație, Centrul SPA & Wellness de la SunGarden Golf & SPA Resort din Cluj, România, dezvăluie un mediu sigur de a urma proceduri atât simple cât și complexe. Fie că locuiți în oraș și vă doriți o zi relaxantă sau sunteţi un oaspete al resortului, vă puteți bucura de circuitul recomandat de specialiști noștri pentru a avea cele mai intense beneficii. De asemenea pentru rezultate optime există terapii, tratamente şi cure speciale.

Circuitul Wellness & Spa este conceput pentru a vă face să vă reconectați cu propriile simţuri. Reprezintă o oază de liniște și relaxare, în mijlocul unui peisaj natural.

Centrul Wellness & Spa este deschis între orele 10:00-22:00 tot timpul anului.
(Luni program special 12:00-22:00).

Oaspeții cazați în resort vor avea acces la bazinul de înot și facilitățile Aqua Experience începând cu ora 08:00, mai puțîn în zilele de luni când se respectă programul special.

Prețuri Acces Wellness & Spa 2020

*Este interzis accesul în zona de wellness & SPA copiilor cu vârsta sub 14 ani!

**Prețurile afișate pentru accesul de luni pâna joi, nu sunt valabile în sărbătorile legale,
religioase și altele (ex: 8 Martie, Valentine’s day, Halloween, etc).
În aceste cazuri prețurile pentru acces sunt cele din intervalul vineri-duminică.

*** Rezervarea în prealabil este obligatorie.

Informare privind accesul copiilor în centrul Spa

Pentru a garanta relaxarea totală și pentru a vă bucura la maxim de beneficiile terapiilor și ritualurilor pe care vi le punem la dispoziție, centrul nostru de Wellness & Spa va fi dedicat exclusiv persoanelor peste 14 ani, începând cu data de 05.01.2017

Ne gândim și la cei mici și astfel am început să amenajăm o zona special concepută pentru nevoile acestora. Vă anunțăm de îndată ce va fi gata.

Piscina interioară cu hidromasaj

Un must-have pentru o relaxare totală. La SunGarden Golf & SPA Resort, piscina interioară beneficiază atât de lumina naturală cât şi de cea artificială. Vă puteți relaxa și tonifia muşchii într-o temperatură tentantă a apei de 29° C.

Centrul de fitness

Alegerea potrivită pentru a rămâne în formă. O sală de fitness dotată corect este aici pentru a vă ajuta să vă mențineti tonusul dvs. sau pentru a obține forma corpului pe care o doriți. Exerciţiul zilnic curăță mintea şi revitalizează corpul.

Tepidarium

Este clasica cameră caldă cu băi romane antice. Șezlongurile încălzite acoperite cu mozaic au un efect detoxifiant blând. Procesul este completat de terapii cromatice şi sunet.

Baie turcească

O stea recunoscută a oricărei facilităţi SPA & Wellness. Aburul cald, uleiurile esențiale care se emană la o temperatură de 50-55° C, iar umiditatea ridicată (80-90%) au un efect purificator asupra corpului tău.

Bazin cu apă sărată

Cu 25% salinitate, aceasta este cea mai sănătoasă alegere pentru purificarea aparatului respirator și tratarea pielii. De asemenea, este foarte recomandat pentru tipurile de piele sensibile deoarece este un mediu non-alergogen.

Sauna cu infraroșu

Aceasta este o descoperire terapeutică relativ recentă. Corpul este încălzit direct de undele infraroșii, fără a crește temperatura camerei și toxinele sistemice sunt eliberate.

Duş

Este unul dintre cele mai noi medii de wellness. Acesta stimulează simţurile prin următoarele efecte: duş clasic, tropical, ceață rece, aromaterapie, cromoterapie și hidromasaj.

Zona de tratament şi înfrumuseţare

O piesă centrală a centrului nostru de Wellness. Terapeuţii şi maseurii profesioniști sunt gata să vă recomande și să aplice tratamente personalizate. Meniul de masaje și tratamente se adresează tuturor vârstelor, indiferent de tonusul corpului sau tipul de piele.

Lobby & Spa Lounge

Un mod gustos de a vă răsfăța. În timp ce vă realizaţi programul de SPA & Wellness, nutriția vine, de asemenea, cu pachetul ei. Băuturile răcoritoare naturale, ceaiurile relaxante și alimentele sănătoase completează meniul.

Vatra Străveche

Este o maşină a timpului deoarece, poposind la căldura acestei vatre, vom fi cu siguranţă purtaţi pe aripi de timp într-o eră preistorică.

Aroma Sauna

Este o saună care oferă o relaxare, nu numai pentru corp, ci şi pentru simţul olfactiv. Lemnul de cedru din care este realizată aceasta, este supranumit şi copacul farmacist. Acesta eliberează substanţe volatile plăcut mirositoare, care distrug viruşii şi bacteriile.

Mystic Relaxing Volcano

Aici este o zonă liniştită în care putem să ne lăsăm purtaţi de magia vulcanului în lumea viselor, fiind de asemenea o zonă în care liniştea este obligatorie.

Hammam – Exclusiv Ritualuri

Hammam-ul sau baia turcească este o încăpere frumos decorată cu mozaic în combinaţii de culori orientale. Ritualul este unul ancestral de înfrumuseţare şi întărire a organismului.
Această baie cu bule îmbogățită cu ulei de argan, curăţă profund pielea lăsând-o moale şi catifelată la atingere.

Sauna Sărată

Sauna cu sare îmbină avantajele unei saline cu cele ale unei saune. Inhalarea ionilor de sare tratează următoarele afecţiuni: boli ale sistemului respirator – astm, bronşită cronică, sinuzită şi pneumonie, tuse cronică, infecţii ale urechii.

Bio Sauna

Bio Sauna este mult mai plăcută și mai confortabilă decât sauna tradiționalã. Chiar dacă este umiditate ridicată, ea nu atrage temperaturi ridicate.

Sauna Finlandeză

Temperatura poate atinge 90-100° C. Din moment ce organismul nostru nu tolerează o temperatură mai mare de 42° C, se autocontrolează dilatând porii epidermei şi crescând transpiraţia, astfel pierzându-se, cât mai repede posibil, căldura în exces.

Fântâna de Gheaţă

Şedinţele de saună durează maximum 15 minute şi este recomandat să fie urmate de o răcorire într-un bazin cu apă rece, un duş rece sau chiar în Fântâna de Gheaţă care este încadrată frumos între aceste saune.

Ciubărul Răcoritor

Vă puteți răcori de asemenea în numeroasele dușuri prezente la fiecare colț misterios. O senzație unică vă oferă Ciubărul Răcoritor, un duș scoțian care aduce multe beneficii prin jetul rapid și energizant de apă rece ce se revarsă direct din butoi.

Bazinul cu apă rece

Bazinul cu apă rece, unde vă invităm să vă răcoriţi alternând sesiuni de saună fierbinţi cu băi scurte în iaz-ul de apă; are efecte benefice pentru piele și circulație.

Water Tavern

Water Tavern este o zonă în care putem citi o carte, juca un joc de societate lângă căldurosul şemineu sau ne putem bucura de o baie interesantă în piscina cu pietre antice, jacuzzi şi cascadă.

Oferte Speciale

Ţi-am pregătit o mulţime de oferte şi pachete special pentru tine şi familia ta!

“ Am ales sa petrec cea mai importanta si frumoasa zi din viata mea...intr-un loc suberb...peisaj de vis,personal de nota 10 (foarte atenti,eleganti si mereu disponibili la cerintele noastre),un meniu foarte bun si elegant...va multumesc si in mod special Karlei ,una dintre cele mai bune wedding planner...pentru ajutor,eleganta,implicare si pentru faptul ca este o persoana atat de delicata cu oamenii,mereu atenta si deschisa la toate dorintele noastre!!! A&F ”

— Andra

“ O locatie de vis, magica, servire foarte amabila si placuta.
Preparatele si camerele sunt senzationale, totodata si spa-ul. Multumim frumos ”

— Lavinia

“ Came here visiting from the states and was given an ultimate experience that you only find at the highest quality of resorts in the United States. This place is a great getaway for a relaxing weekend away from the normal stresses of life. Five stars for sure! ”

— Ruben

“ Everything is just so perfect ...food, spa, staff, the pool area ...love this place ”

— Krisztina