ABONAMENTE

Evadează, uită de griji, relaxează-te... Descoperă abonamentele SunGarden Wellness & Spa, răsfățul absolut pentru corp, minte și spirit...

Abonament Spa & Fitness

Abonamentul include intrari nelimitate de Luni pâna joi la Centrul Wellness & Spa, respectiv în modulele Aqua Experience, Amedeea Paradise și Sala de fitness.

Abonamentul are valabilitate timp de 30 de zile, nu este transmisibil şi nu include zilele de sărbători legale sau religioase.

Centrul Wellness & Spa este deschis între orele 10:00-22:00 tot timpul anului. (Luni program special 12:00-22:00).

Oaspeții cazati în resort vor avea acces la bazinul de înot și facilitățile Aqua Experience începând cu ora 08:00.

Tarif abonament – 500 lei

 

Informații și detalii suplimentare SPA Reception: +40 735 888 001/ spa@sungardenresort.ro

Abonamente Masaje:

5 şedinţe Aromatherapy cu durată de 50 de minute la preţul de 500 lei .

Masaj aromaterapeutic pentru faţă şi corp. Bucură-te de o evadare din cotidian, oferă-ţi un ritual de seducţie a simţurilor şi de reconectare cu natura, prin terapia cu arome! Îţi vei hrăni pielea, vei elimina toxinele şi-ţi vei întări sistemul imunitar, în timp ce fiinţa îşi va regăsi echilibrul minte-corp-spirit.

5 şedinţe Foot Reflexology cu durată de 50 de minute la preţul de 500 lei

Eliberați tensiunile vieții prin meridianele energetice de pe tălpile picioarelor. Într-o relaxare încântătoare, masajul terapeutic pentru picioare foloseşte tehnici antice chinezeşti, care îmbunătăţesc circulaţia, reactivează sistemul imunitar și reface fluxul de energie prin întregul corp.

5 şedinţe Lymphatic Drainage Massage cu durată de 50 de minute la preţul de 500 lei

Acest masaj reactivează sistemul limfatic și detoxifică ţesutul. O acțiune uşoară de pompare combinată cu o presiune ușoară eliberează fluxul limfatic și elimină blocajele.

5 şedinţe  Hot stones therapy cu durată de 50 de minute la preţul de 500 lei

Această tradiţie străveche aduce puterea vindecătoare a pământului în mâinile terapeutului, prin intermediul pietrelor netede de bazalt, uşor încălzite. Greutatea şi căldura pietrelor, asociate cu proprietăţile  calmante ale uleiului de lavandă şi geranium, au ca efect irigarea ţesutului muscular, calmarea durerilor şi inducerea unei stări de relaxare profundă.

5 şedinţe  Tension zone massage cu durată de 50 de minute la preţul de 500 lei

Simţi cum greutatea lumii stă pe umerii tăi? Alung-o cu acest concentrat anti-stres. O paletă completă de tehnici de atingeri sofisticate reduce tensiunea în care trăim – utilă pentru cap, gât, umeri și spate. Stând mai drept, dormi mai bine și spune la revedere durerilor de cap sâcâitoare.

10 şedinte Swedish Half Body Massage cu durata de 30 de minute la preţul de 500 lei.

Este masajul segmentar, de mai scurtă durată dar intens, te va ajuta să te deconectezi psihic şi să te relaxezi rapid. Folosind uleiuri aromate şi tehnici personalizate, terapeutul îţi va masa picioarele, spatele, gâtul şi umerii, pentru a reduce stresul şi tensiunea musculară.

 

Solicitările se onorează doar pe baza unei rezervări prealabile în funcție de disponibilitate.

Centrul Wellness & Spa este deschis între orele 10:00-22:00 tot timpul anului.
(Luni program special 12:00-22:00).

Oaspeții cazati în resort vor avea acces la bazinul de înot și facilitățile Aqua Experience începând cu ora 08:00.

 

Informații și detalii suplimentare SPA Reception: +40 735 888 001/ spa@sungardenresort.ro

“ Am ales sa petrec cea mai importanta si frumoasa zi din viata mea...intr-un loc suberb...peisaj de vis,personal de nota 10 (foarte atenti,eleganti si mereu disponibili la cerintele noastre),un meniu foarte bun si elegant...va multumesc si in mod special Karlei ,una dintre cele mai bune wedding planner...pentru ajutor,eleganta,implicare si pentru faptul ca este o persoana atat de delicata cu oamenii,mereu atenta si deschisa la toate dorintele noastre!!! A&F ”

— Andra

“ O locatie de vis, magica, servire foarte amabila si placuta.
Preparatele si camerele sunt senzationale, totodata si spa-ul. Multumim frumos ”

— Lavinia

“ Came here visiting from the states and was given an ultimate experience that you only find at the highest quality of resorts in the United States. This place is a great getaway for a relaxing weekend away from the normal stresses of life. Five stars for sure! ”

— Ruben

“ Everything is just so perfect ...food, spa, staff, the pool area ...love this place ”

— Krisztina