Termeni şi condiţii

Termeni şi condiţii

Va rugăm să dedicați timp pentru a citi aceşti termeni şi condiţii care guvernează site-ul www.sungardenresort.ro . Prin accesarea acestui site, sunteţi de acord să acceptaţi, fără limitări sau criteriu, toţi aceşti termeni şi condiţiile de utilizare. Dacă nu sunteţi de acord cu aceşti termeni, va rugăm să nu folosiţi site-ul.
SC SUNGARDEN RESORT SRL, proprietară a SUNGARDEN GOLF & SPA RESORT, cu sediul în Cluj, Cluj-Napoca, înregistrată la Registrul Comerţului sub J12/817/2010, CUI RO 26970710 în calitate de proprietar al website-ului www.sungardenresort.ro rezervă dreptul de a schimba şi actualiza în orice moment conţinutul acestui website, precum şi Termenii şi condiţiile de utilizare, fără niciun fel de notificare prealabilă.

 1. Acceptul

Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune Termenilor şi Condiţiilor de Utilizare şi implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la aceştia. Vă rugăm vizitaţi periodic această secţiune pentru a putea vizualiza modificările survenite pe parcurs.

 1. Conţinutul site-ului

Informaţiile şi materialele folosite în acest site sunt proprietatea SC. SUNGARDEN RESORT S.R.L.
Datele şi informaţiile sunt prezentate în website-ul www.sungardenresort.ro numai în scopuri informative. S.C. SUNGARDEN RESORT S.R.L. îşi rezervă dreptul de a modifica sau schimba atât conţinutul, cât şi structura website-ului în orice moment şi fără o notificare prealabilă.
Datele referitoare la alte companii sunt folosite cu acordul expres al tuturor părţilor implicate şi pot fi schimbate sau modificate oricând la cererea acestora.

 1. Condiţii de utilizare

Permisiunea de utilizare a Site-ului este acordată numai în următoarele condiţii:
S.C. SUNGARDEN RESORT S.R.L. vă autorizează să exploraţi acest site numai dacă utilizarea este în scop personal, necomercial, cu condiţia să menţineţi toate simbolurile şi textele cu privire la copyright şi drepturile de proprietate pe care le conţin materialele originale pe orice copie a materialelor. Nu puteţi modifică în niciun mod materialele din acest site sau să le reproduceţi, să le expuneti în public, să le redistribuiţi cu scop comercial. Conţinutul Site-ului nu poate fi reprodus în alte medii online sau offline fără acordul în prealabil din partea titularului. Utilizarea acestor materiale pe alte site-uri sau reţele de calculatoare, în orice scop, este interzisă. Materialele din acest site sunt proprietatea S.C. SUNGARDEN RESORT S.R.L. şi utilizarea neautorizată a acestora poate viola legea dreptului de autor. În condiţiile nerespectării acestor condiţii, nu mai sunteţi autorizaţi să utilizaţi acest site şi trebuie să distrugeţi toate materialele tipărite sau salvate în calculator.
Folosirea oricarui text, imagine, material, fișier sau obiect de construcție din acest site în alte scopuri decât cele necomerciale și cele specificate în site, fără acordul scris al SC. SUNGARDEN RESORT S.R.L, este interzisă, toate acestea fiind protejate potrivit prevederilor legii dreptului de autor.
Vizita dumneavoastră trebuie să respecte în tot, cu titlu permanent Regulamentul.

 1. Dreptul de proprietate/Copyright

Conţinutul acestui site este protejat de către Legea drepturilor de autor din România, precum şi de dispoziţiile privitoare la copyright (Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare – privind dreptul de autor şi drepturile conexe).
Conţinutul www.sungardenresort.ro poate fi folosit numai în scopuri personale, prin respectarea termenilor impuşi de operatorul site-ului. Este interzisă modificarea, publicarea, transmiterea, participarea la transferul sau vânzarea, reproducerea, crearea de elemente derivate, distribuirea, afişajul public sau utilizarea în scop comercial a materialelor şi a conţinutului site-ului, fără acordul proprietarului de drept, adică www.sungardenresort.ro sau fără menţionarea sursei.
www.sungardenresort.ro nu se face răspunzătoare de eventualele prejudicii, litigii ce pot apărea în urmă copierii, stocării, modificării ori transferului întregului ori a unei părţi din conţinut în orice mediu.

 1. Rezervarea, modificarea şi anularea

Toate rezervările sunt în funcţie de disponibilitate. Rezervările făcute pe acest site, indiferent de serviciul ales, sunt considerate condiţionate până la confirmarea acestora de către departmentul responsabil sau în cazul rezervărilor pentru cazare, până la primirea notificarii de plată. Neplata facturii atrage dupa sine anularea rezervării. Hotelul poate, din când în când, să comunice cu oaspeţii, pentru a re-confirma rezervările şi pentru a preveni orice rezervări eronate.
În cazul în care oaspeţii doresc să modifice orice rezervare, modificările pot fi făcute
în limita disponibilității respectând: condiţiile din politică de anulare/ modificare și asumarea achitării unor tarife suplimentare. Hotelul nu va fi responsabil dacă oaspeţii nu reuşesc să realizeze rezervarea/ modificarea serviciilor din cauza indisponibilităţii.
În cazul în care hotelul, din motive independente de voinţa sa, trebuie să respingă sau să modifice o rezervare confirmată, o alternativă potrivită va fi furnizată clientului. În cazul în care clientul nu va accepta această alternativă, hotelul va returna orice sumă achitată de către client şi va considera rezervarea anulată. Această este limita de răspundere a hotelului.
Hotelul îşi rezervă dreptul de a impune o taxă de anulare în cazul unui aviz de anulare târzie sau neprezentare la hotel, acestea sunt prezentate în politica de modificare/ anulare a rezervării.
SC. SUNGARDENRESORT S.R.L nu garantează recunoaşterea rezervărilor sau tranzacţiilor efectuate de pe acest site care rezultă din circumstanţe neprevăzute, omisiuni sau erori, care pot apărea uneori.

 1. Politici de preţuri / Taxe/ Condiţii de plată

Tarife de internet
SC. SUNGARDENRESORT S.R.L îşi rezervă dreptul de a aplică pe site-ul www.sungardenresort.ro politica de preţuri, la tarifele de cazare:
• Cel mai bun Preţ – Nerambursabil 15%
Promoţia lunii: – 15% – valabilă aleator la aprecierea SC. SUNGARDENRESORT SRL
Potică de garantare: Toate rezervările trebuie garantate cu o carte de credit validă.
SC. SUNGARDENRESORT S.R.L îşi rezervă dreptul de a schimbă, modifică şi ajusta tarifele, cu sau fără o notificare prealabilă.

 1. Politică de modificare/ anulare:

SUNGARDENRESORT S.R.L îşi rezervă dreptul de a aplică pe site-ul www.sungardenresort.ro , politică de modificare/ anulare, conform cu politica de pret stabilita:
• Pentru oaspeţii ce optează pentru politică de preţ :
Cel mai bun Preţ – Nerambursabil
În caz de anulare, modificare, sau neprezentare vă reamintim că această rezervare este nerambursabilă. Suma totală va fi retrasă de pe credit card în momentul rezervării. Plata se face în avans: În ziua rezervării va fi încasat preţul total.
Preţul include: Mic dejun, acces Spa – Aqua Experience Area, acces piscină exterioară, wifi, parcare privată.

• Politica de anulare pentru rezervări individuale:
Rezervările efectuate prin telefon, direct la recepție sau prin email sunt nerambursabile. În eventualitatea unui caz de anulare, modificare sau neprezentare, suma încasată nu va fi restituită.

 

 1. Oferte speciale, evenimente speciale, vouchere şi promoţii:

Ofertele, Promoţiile, Serviciile suplimentare și Pachetele tematice sunt supuse unor condiţii şi restricţii listate pe site. Ne rezervăm dreptul de a modifica sau schimba orice program, ofertă sau promoţie în orice moment. Vânzarea acestora se face în regim de rezervare nerambursabilă, prin achitarea unui avans de minim 50% din valoare. În caz de neprezentare, anulare sau modificare valoarea achitată nu este rambursabilă.

În anumite cazuri pachetele pot fi vândute în 2 tranșe, achitarea primei tranșe confirmă rezervarea fermă a serviciilor; neplata celei de-a 2 tranșe duce la anularea rezervării. Termenele de plată pentru acestea sunt stabilite la fiecare pachet.

În cazul anumitor oferte, vouchere, achitarea integrala a pachetului confirmă rezervarea fermă a serviciilor. Vânzarea acestora se face în regim de rezervare nerambursabilă, astfel încât în caz de neprezentare, anulare sau modificare valoarea achitată nu este rambursabilă.

 1. Limitarea răspunderii
 2. SUNGARDENRESORT S.R.L nu garantează că, uneori, pot apărea erori sau omisiuni.
  SC. SUNGARDENRESORT S.R.L nu garantează că acest site este liber de infecţia cu viruşi şi nu va fi responsabil pentru orice daune sau pierderi.
 3. Litigii

Drepturile şi obligaţiile Utilizatorilor Site-ului prevăzute de Termeni şi Condiţii, precum şi toate efectele juridice pe care le produc Termenii şi Condiţiile vor fi interpretate şi guvernate în conformitate cu legea română în vigoare. Orice litigiu născut din sau în legătură cu Termenii şi Condiţiile acestui site va fi soluţionat mai întâi pe cale amiabilă. În caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul va fi soluţionat de către instanţa judecătorească română competentă.
11. Condiţii Finale
Aceşti termeni şi condiţii pot fi modificaţi ulterior, la orice dată de către S.C. SUNGARDEN RESORT S.R.L. fără a fi necesară o notificare prealabilă. Atunci când se operează aceste modificări, S.C. SUNGARDEN RESORT S.R.L. va pune la dispoziţie o nouă versiune a Termenilor şi Condiţiilor Generale pe Site.

TERMENI SI CONDITII REZERVARE/ ABONARE NEWSLETTER/ FORMULARE

 1. Înregistrare și confirmare

Pentru abonare la newsletter/ înregistrare/ rezervare trebuie să furnizaţi datele personale. Este obligatoriu ca datele introduse în formular să fie reale. Nu este permisă introducerea datelor false precum şi introducerea de date care nu va aparţin.
Ulterior completării câmpului de newsletter veţi fi abonat automat la newsletter. Furnizorul îşi rezervă dreptul de a refuza fără o notificare în prealabil abonarea la newsletter dacă se observă că datele introduse în formular nu sunt reale sau nu vă aparţin.
Ulterior completării formularului de înregistrare competiţii, veţi fi automat înregistrat. Furnizorul îşi rezervă dreptul de a refuza fără o notificare în prealabil înregistrarea dacă se observă că datele introduse în formular nu sunt reale sau nu vă aparţin.
Ulterior completării formularului de rezervare servicii, rezervarea dumneavoastră se va înregistra automat. În cazul rezervării serviciilor de Golf sau Wellness & Spa, o confirmare prealabilă din partea resotului este necesară pentru a finaliza rezervarea. Furnizorul îşi rezervă dreptul de a refuza fără o notificare în prealabil rezervarea dacă se observă că datele introduse în formular nu sunt reale sau nu vă aparţin.
Nu este permisă sub nicio formă raportarea că SPAM / Abuz a vreunui newsletter trimis de furnizor. Furnizorul respectă dreptul la intimitate al utilizatorului iar în cazul în care utilizatorul nu doreşte să mai primească newsletter-ele trimise de furnizor, este suficient să se dezaboneze. Dezabonarea este instantă, iar utilizatorul nu va mai primi newslettere ulterioare decât dacă se reabonează.

 1. Date cu caracter personal

Completând formularele solicitate pentru serviciile SC SUNGARDEN RESORT SRL ca utilizator, vă daţi acordul, în mod expres şi neechivoc că datele dumneavoastră cu caracter personal să fie stocate şi prelucrate de furnizor.

 1. Responsabilitate

Furnizorul nu oferă nici un fel de garanţie asupra conţinutului furnizat în newsletter şi nu oferă nicio garanţie că serviciul va funcţiona fără întreruperi sau fără erori, că defecţiunile vor fi remediate. Totodată furnizorul nu garantează că probleme de securitate sau erorile umane şi/sau ale softului pot fi preîntâmpinate în totalitate.
Furnizorul nu poate fi făcut responsabil pentru niciun fel de daune, pierderi sau neplăceri cauzate de folosirea serviciului. Răspunderea folosirii serviciului revine în totalitate utilizatorului.
Politică anti spam SC SUNGARDEN RESORT S.R.L nu tolerează mesajele nesolicitate (SPAM). Totodată, furnizorul garantează că din momentul dezabonării, nu veţi mai primi ediţiile viitoare ale newsletter-ului. Fiecare newsletter trimis de către furnizor va conţine instrucţiuni clare de dezabonare instant (one click).

 1. Încetarea furnizării serviciului

Oricare dintre părţi are dreptul de a înceta furnizarea, respectiv accesul la serviciul de newsletter, oricând, fără invocarea vreunui motiv şi fără notificare prealabilă.
SC SUNGARDEN RESORT S.R.L. îşi rezervă dreptul de a înceta imediat furnizarea serviciilor sale către orice utilizator, în cazul în care acesta a încălcat condiţiile menţionate mai sus.

 1. Legea aplicabilă. Rezolvarea litigiilor

Aceşti Termeni şi Condiţii Generale sunt guvernaţi de legea română. Orice neînţelegere în legătură cu executarea acestor Termeni şi Condiţii Generale va fi rezolvată pe cale amiabilă. Dacă o astfel de rezolvare nu este posibilă, litigiul va fi înaintat spre soluţionare instanţelor judecătoreşti competente din localitatea în care S.C. SUNGARDEN RESORT S.R.L. este înregistrată.

 1. Date De Contact

Pentru orice întrebare privind serviciul furnizat ne puteţi contacta pe adresa de mail [email protected]

 1. 1 Clauze Finale

Furnizorul poate colabora cu terţi pentru a vă putea oferi în condiţii optime serviciul gratuit.
Aceşti termeni şi condiţii pot fi modificaţi ulterior, la orice dată de către S.C. SUNGARDEN RESORT S.R.L. fără a fi necesară o notificare prealabilă. Atunci când se operează aceste modificări, S.C. SUNGARDEN RESORT S.R.L. va pune la dispoziţie o nouă versiune a Termenilor şi Condiţiilor Generale pe Site. Utilizatorul este obligat să verifice periodic aceşti termeni şi condiţii, iar în cazul în care nu mai este de acord, trebuie să nu mai folosească serviciul de Newsletter.