Suntem Nominalizați În Top Hotel Conference 2019 | Vote Us!

Hello Dear Guests! Poate nu ați aflat încă, însă pe data de 16 Mai va avea loc evenimentul Top Hotel Conference 2019 , premiile excelenței în industria hotelieră, a turismului și ospitalității din România! Suntem foarte bucuroși să fim nominalizați pentru două potențiale premii:

  1. Cel mai bun resort
  2. Cel mai bun SPA al unui resort

Pentru noi, relația cu oaspeții noștri este cea importantă, lucru care s-a reflectat de-a lungul timpului și în multitudinea de feedback-uri pozitive din partea voastră. Dacă experiența la SunGarden Resort a fost una frumoasă, dacă echipa noastră v-a fost alături și v-a ascultat nevoile, atunci avem nevoie de ajutorul vostru sa ne susțineți și de această dată.

Vom avea nevoie de cât mai multe voturi din partea publicului nostru, pentru ca ne dorim să fim în topul resorturilor din România, o locație care să vă ofere din ce în ce mai multe facilități.

Pașii pentru vot:

  • Accesează link-ul: http://www.ro.hotelconference.ro/awards.php#top
  • Apasă butonul VOTEAZĂ și completează Numele si Emailul tău
  • Vei primi un email cu link unic de vot pe care il vei accesa
  • Acum poți sa mergi la secțiunea “Cel mai bun resort” și secțiunea “Cel mai bun SPA al unui resort”, unde vei selecta numele resortului nostru, SunGarden Golf & SPA Resort. Vei apăsa butonul verde de finalizare a votului, iar alegerea ta va fi înregistrată.

Vă mulțumim tare mult pentru sprijim și sperăm sa ne vedem cât mai curând într-un nou sejur plin de aventuri la SunGarden Resort.

Te invităm să ne urmărești pagina de facebook SunGarden Resort pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Detalii și rezervări:

0735888000