LOCAȚII OUTDOOR

Locurile în aer liber permit configurarea de evenimente originale şi distinse.

Puteţi alege între Piaţă Română, Terasă Veneţia și terasa Eden.

Roman Plaza

Este o piaţă circulară, cu mese din fier forjat şi scaune, statui antice şi pavaj stil roman. Poate găzdui orice tip de recepţii în aer liber, nunţi, cocktail-uri, concerte clasice, spectacole de gătit sau alte tipuri de evenimente, cum ar fi o petrecere specială la grătar.

Venice Plaza

Este o piaţă specială, lângă piscină, care poate găzdui evenimente construite în jurul piscinei Blue Lagoon. Pavilioane, umbrele în aer liber şi alte decoraţiuni redau acestui loc unul aer mai exotic.

Terasa Eden

Podul de pe malul lacului formează un alt loc fabulos. Ideal pentru angajamente de nuntă și ceremonii pe lac cu decoruri impresionante.

Pajişti multiple pot găzdui petrecerea ta de grădină, petrecerea ta de picnic privat sau orice alt eveniment în aer liber. Acest lucru este disponibil numai pentru grupuri mici şi evenimente exclusive.

Rezervări pentru mese de afaceri sau private:
• Recepţie: +40 735 888.000
• Departamentul de rezervare: [email protected]

Oferte Speciale

Ţi-am pregătit o mulţime de oferte şi pachete special pentru tine şi familia ta!

“ Am ales sa petrec cea mai importanta si frumoasa zi din viata mea...intr-un loc suberb...peisaj de vis,personal de nota 10 (foarte atenti,eleganti si mereu disponibili la cerintele noastre),un meniu foarte bun si elegant...va multumesc si in mod special Karlei ,una dintre cele mai bune wedding planner...pentru ajutor,eleganta,implicare si pentru faptul ca este o persoana atat de delicata cu oamenii,mereu atenta si deschisa la toate dorintele noastre!!! A&F ”

— Andra

“ O locatie de vis, magica, servire foarte amabila si placuta.
Preparatele si camerele sunt senzationale, totodata si spa-ul. Multumim frumos ”

— Lavinia

“ Came here visiting from the states and was given an ultimate experience that you only find at the highest quality of resorts in the United States. This place is a great getaway for a relaxing weekend away from the normal stresses of life. Five stars for sure! ”

— Ruben

“ Everything is just so perfect ...food, spa, staff, the pool area ...love this place ”

— Krisztina