LOCAȚII INDOOR

Servirea mesei la SunGarden Golf & SPA Resort este o experienţă multisenzorială: produse alimentare delicioase însoţite de producţii selecţionate de vin, într-o ambianţă elegantă.

Explorează bucătăria selectă şi construieşte evenimente ademenitoare. Facilităţile de servit masă şi organizarea banchetelor la SunGarden Golf & Spa Resort sunt generoase şi diverse.

RESTAURANT SUNGARDEN – la parterul hotelului, cu o capacitate de 140 de locuri.  Ambianţa generală pare a aminti de vremuri demult uitate: statui antice, ferestre mari cu perdele romantice. O lumină aparte poartă vizitatorii cu gândul înapoi la un cadru de secesiune cu o deschidere la o terasă în aer liber frumos amenajată în stilul Roman, vă va impresiona.
Excepţional-ul nostru Chef așteaptă oaspeţii cu o bucătărie de casă compusă din: ingrediente naturale, tehnici de gătit sănătos şi meniuri de sezon. Somelier-ul este întotdeauna gata să ofere informaţii cu privire la vinurile pecare doriţi să le încercaţi.
REGINA MARIA BALLROOM – Dacă vă doriţi o nuntă sau un eveniment elegant şi impunător precum în locaţiile renumitelor castele, Regina Maria Ballroom vă va transpune într-o atmosferă regală cu totul inedită.
Culori pastel, candelabre de cristal, podea de marmură, draperii elegante şi oglinzi impunătoare caracterizează decorul imperial al acestei săli.
Capacitatea acesteia este de 150 de persoane, iar pentru un plus de fantezie şi unicitate sala dispune de o deschidere către grădina de iarnă cu plante tropicale şi decor inedit.

Restaurantul SunGarden prezintă un savuros “Meniu À la carte” dar şi meniuri tematice în funcţie de ocazie.
O noua locație fascinantă…va fi la dispoziția dumneavoastră în curând.

Rezervări pentru mese de afaceri sau private, se poate face la:
• Recepţie: +40 735 888.000
• Departamentul de rezervare: [email protected]

Oferte Speciale

Ţi-am pregătit o mulţime de oferte şi pachete special pentru tine şi familia ta!

“ Am ales sa petrec cea mai importanta si frumoasa zi din viata mea...intr-un loc suberb...peisaj de vis,personal de nota 10 (foarte atenti,eleganti si mereu disponibili la cerintele noastre),un meniu foarte bun si elegant...va multumesc si in mod special Karlei ,una dintre cele mai bune wedding planner...pentru ajutor,eleganta,implicare si pentru faptul ca este o persoana atat de delicata cu oamenii,mereu atenta si deschisa la toate dorintele noastre!!! A&F ”

— Andra

“ O locatie de vis, magica, servire foarte amabila si placuta.
Preparatele si camerele sunt senzationale, totodata si spa-ul. Multumim frumos ”

— Lavinia

“ Came here visiting from the states and was given an ultimate experience that you only find at the highest quality of resorts in the United States. This place is a great getaway for a relaxing weekend away from the normal stresses of life. Five stars for sure! ”

— Ruben

“ Everything is just so perfect ...food, spa, staff, the pool area ...love this place ”

— Krisztina

Click pentru mai multe detalii!