Restaurant

Fericirea este o rezervare la un restaurant bun!

Servirea mesei la SunGarden Golf & SPA Resort este o experienţă multisenzorială: preparate delicioase însoţite de producţii selecţionate de vin, într-o ambianţă elegantă.

Explorează bucătăria selectă şi construieşte evenimente ademenitoare. Facilităţile de servit masa şi organizarea banchetelor la SunGarden Golf & Spa Resort sunt generoase şi diverse.

 

Locaţii de servit masa în interior sunt SunGarden Restaurant – la parterul hotelului, cu o capacitate de 140 de locuri şi Eden Events Hall – pe malul lacului, cu o capacitate de 450 de locuri. Pentru clienții Wellness & Spa există zona de Spa Lounge cu meniu dedicat. Totodată o zonă mai intimă pentru evenimente restranse se găsește în zona de Recepție Spa. Fiecare dintre ele are o deschidere la o terasă în aer liber.

 

Fie sunteţi doritori să serviți un prânz sau o cină de afaceri, un cocktail special sau un eveniment privat, zonele de servit masa vor fi ajustate la nevoile dumneavoastră.

Eden Events Hall este o locaţie special conceputa pentru evenimente deosebite, cum ar fi nunţi, petreceri mari, cocktail-uri sau cine de gală.

 

În plus, locurile în aer liber permit configurarea de evenimente originale şi distinse.
Puteţi alege între Piaţă Română, Terasa Veneţia sau Terasa Eden.
Imaginaţi-vă cum ar trebui să arate evenimentul iar plăcerea de a-l transforma în realitate, va fi de partea noastră.

Rezervări pentru mese de afaceri sau private:
• Recepţie: +40 735 888.000
• Departamentul de rezervare: [email protected]

Oferte Speciale

Ţi-am pregătit o mulţime de oferte şi pachete special pentru tine şi familia ta!

“ Am ales sa petrec cea mai importanta si frumoasa zi din viata mea...intr-un loc suberb...peisaj de vis,personal de nota 10 (foarte atenti,eleganti si mereu disponibili la cerintele noastre),un meniu foarte bun si elegant...va multumesc si in mod special Karlei ,una dintre cele mai bune wedding planner...pentru ajutor,eleganta,implicare si pentru faptul ca este o persoana atat de delicata cu oamenii,mereu atenta si deschisa la toate dorintele noastre!!! A&F ”

— Andra

“ O locatie de vis, magica, servire foarte amabila si placuta.
Preparatele si camerele sunt senzationale, totodata si spa-ul. Multumim frumos ”

— Lavinia

“ Came here visiting from the states and was given an ultimate experience that you only find at the highest quality of resorts in the United States. This place is a great getaway for a relaxing weekend away from the normal stresses of life. Five stars for sure! ”

— Ruben

“ Everything is just so perfect ...food, spa, staff, the pool area ...love this place ”

— Krisztina