Relaxare În Natură

Un Sejur Cu Întreaga Familie | Golf, Spa, Relaxare În Natură Lângă Cluj-Napoca

SunGarden Golf & SPA Resort este acel paradis pierdut, undeva în mijlocul pădurii Baciu, într-o pajiste în care vei ajunge pe un drum șerpuit și ingust. Deja te-am ajutat să îți imaginezi drumul până la noi, însă cu siguranță nu știi cu adevarat ce te așteaptă aici în cadrul unui întreg sejur. SunGarden este locul ideal unde te poți retrage cu întreaga familie departe de oraș, e locul unde fiecare își va găsi activitatea preferată și va putea să se bucure de timpul liber și relaxare în natură.

Poate că ești iubitor de golf, și alegi să descoperi destinația noastră, să testezi terenurile și să îți oferi oportunitatea să accepți noi provocări. Și te asigurăm că aici vei fi într-adevăr provocat! Nu este deloc un teren ușor, ci vei vedea că nivelul de dificultate este ridicat, cu un relief ce îți solicită strategie la fiecare pas. Noi credem că cel mai dificil green este cel cu numarul 6. Te așteptăm să îl testezi și tu!

Și pentru că ți-am lansat această învitație, vrem să îți povestim mai multe detalii despre activitățile de care te poți bucura în cadrul resortului. De cele mai multe ori, când vine vorba despre terenurile de golf clasice, vei vedea ca nu ai oportunitatea să mergi cu întreaga familie, asta pentru că facilitățile sunt limitate. Noi am gândit un întreg concept, pentru că vrem să te relaxezi alaturi de toți cei dragi ție. Cât timp tu vei participa la competiții și vei fi pe terenul de Golf, familia ta se poate bucura de zonele SPA sau de activitățile în aer liber. Sau poate vreți să vă bucurați de toate acestea impreună.

Zona de SPA din cadrul resortului vă oferă posibilitatea să vă antrenați corpul in sala de fitness, iar mai apoi să vă relaxați complet în cele două zone destinate unei calatorii terapeutice. Prima zona de SPA se numeste Aqua Experience, o oază de liniște care vă permite să luați o pauză și să vă reconectați cu simturile voastre. Să uitați de toate problemele cotidiene și, de ce nu, să vă lasați corpul în mainile unui terapeut ce vă poate oferi un ritual de relaxare profundă. Meniul de masaje și tratamente se adresează tuturor vârstelor, indiferent de tonusul corpului sau tipul de piele, așa că întreaga ta familie poate beneficia de ele.

Cea de-a doua zonă SPA se numește Amedeea Paradise, locul unde veți începe călătoria în timp. De ce spunem asta? Pentru că atmosfera de aici vă duce cu gândul la peșterile în care traiau strămoșii nostri, focul din Vatra Străveche vă poartă într-o eră preistorică, iar camera Mystic Relaxing Volcano vă poate purta în lumea viselor…

Aceasta este și zona de SPA care vă oferă cele mai multe optiuni de saune, de la cea antibacteriană cu lemne de cedru, pana la cea cu sare sau cea finlandeză cu temperaturi de până la 100 grade Celsius. Fiecare dintre ele aduc beneficii diferite, așa că vă recomandăm să treceți prin experiența de a le testa pe toate. Și pentru că un astfel de tur de relaxare necesită și pauze răcoroase, veți găsi aici o Fântână de Gheață, o mulțime de dușuri reci lângă fiecare saună și un bazin cu apă rece, ideal pentru a și alternat cu saunele. Știm cu toții câte beneficii vom obține la nivelul sistemului circulator.

Mai mult, zona Amedeea vă permite și pauze mai lungi, în zona numită Water Tavern, unde veți putea citi o carte sau puteți juca diverse jocuri de societate, într-un spațiu care arată precum un living, însă unul cu piscină și cascadă interioară. Ce zici de asta?


Dacă, în schimb, familia ta este adepta activitătilor în aer liber, vara tocmai a sosit iar vremea nu ne mai impune nicio limită. Ne place să spunem că din punct de vedere al activităților exterioare, SunGarden este o destinație de evadare, unde chiar vă puteți reconecta cu natura. Peisajul este superb, o pajiște înconjurată de pădure, unde de multe ori surprindem căprioare curioase de ceea ce se întamplă la noi, sau unde avem parte de concerte diverse din partea broscuțelor de pe lac.

Cu siguranță sunteți iubitori de sport, așadar SunGarden Resort vă oferă posibilitatea să jucați fotbal, volei, tenis sau tir cu arcul chiar la marginea pădurii. Puteți pescui sau puteți face jogging înspirând un aer pur și curat, plin de oxigen. Cei mai mulți turiști aleg să descopere natura în drumeții sau în trasee cu biciletele. Pădurea Baciu vă oferă peisaje deosebite dacă alegeți să o vizitați! Noi o să vă lăsăm doar un preview aici, și sperăm să vă cucerească.

Te-am convins să vii la urmatorul joc de golf cu întreaga familie? Atunci verifică disponibilitatea camerelor și fă-ți rezervarea de acum! Îți lăsăm toate informațiile mai jos.

Membership Golf: https://sungardenresort.ro/golf/membership/

Competiții viitoare: https://sungardenresort.ro/golf/competitii/

Disponibilitate și rezervare camere: 0735 888 000

Oferta Spa & Golf Explorer pentru 2 persoane, un pachet ce include acces la golf, terapii și masaje wellness, bautura detox zilnic și multe alte beneficii: https://sungardenresort.ro/spa-golf-explorer/