Petrecere De Revelion În Cluj-Napoca

Petrecere De Revelion În Cluj-Napoca | THE ENCHANTED FOREST | SunGarden Resort

Petrecere de Revelion în Cluj-Napoca? Probabil sunteți și voi în căutarea unui restaurant deosebit unde să puteți sărbători trecerea dintre ani. Mai mult, e acel an în care vă doriți o experiență diferită, într-un cadru elegant și clasic. Ei bine, cred că ați ajuns unde trebuie.

SunGarden Golf&Spa Resort este un paradis pierdut, un loc magic, situat la mai puțin de 12 km depărtare de orașul Cluj-Napoca. Iar Eden Events Hall, sala noastră de evenimente, oferă mixul perfect între atmosfera clasică și cea a unei locații amenajate grandios. Dacă vă gândiți că transportul poate fi dificil până aici, nu vă faceți griji. Acesta este inclus în oferta pentru petrecerea de Revelion achiziționată. Așadar, all you have to do is to dress up and show up!

Pentru noi a fost un an plin de activități, în care am construit și am evoluat mult, iar acum simțim nevoia să ne exteriorizăm printr-o petrecere plină de energie și muzică bună. Vă invităm să ne bucurăm împreună de toate surprizele pregătite de colegii noștri.

Și pentru că îi caracterizează creativitatea, s-au gândit să organizeze mai întâi o petrecere de Warm UP înainte de Revelionul 2019. Aceasta va avea loc pe 30 Decembrie, în sala “Regina Maria Ballroom”. Culori de pastel, podea de marmură și deschidere către grădina de iarnă cu o mulțime de plante tropicale. Curioși care sunt detaliile? Check it out below!

FANTASY WARM UP PARTY – 30.12.2018 – Pret 162 lei/pers –

revelion 2019 cluj

Servicii incluse:

Cină tip bufet/ Open bar/ Stand-up Comedy surpriză / Petrecere cu Dj

Bufet Rece:

Bruschete cu roșii și parmezan / Tartine cu ciuperci și rață cu 5 arome/ Tapenade cu fruct de capere/ Tapas cu brânză de capră și piper roz/ Tartine cu pesto și fulgi de migdale/ Bruschete cu chorizo/ Salată de linte/ Salată de cartofi cu anghinare și somon/ Salată Caesar/ Salată de iarnă/ Coșulețe umplute cu ardei copt/ Coșulete cu somon fume/ Coșulete cu sos remoulade și ouă de prepeliță/ Coșulețe cu guacamole și creveți/ Tortilla cu pui si sos Caesar/ Tortilla cu ciuperci și brie/ Tortilla cu ton și rucola

Bufet Cald:

  • Friptură de Mangaliță cu miere și pere de iarnă.
  • Piept de curcan Sous Vide cu ciuperci de pădure.
  • Somon rulat cu fulgi de migdale și sos acrișor cu vanilie.
  • Mousse de cartofi violet cu iaurt de bivoliță.
  • Risotto cu sfeclă.
  • Sauté de sparanghel alb și verde, cu varză de bruxelles.

Desert:

Mini prăjituri asortate

PETRECERE DE REVELION ÎN CLUJ-NAPOCA

– THE ENCHANTED FOREST –

Și pentru că acum sunteți cu siguranță antrenați pentru petrecerea de Revelion, vrem să vă împărtășim și detaliile acesteia.

🔜 🕒 🍸 Curând deschidem porțile tărâmului magic și veți putea surprinde Miracolul și Misterul dansând împreună. Din acel moment, vă invităm să pășiți pe scenă alături de ei și să vă lăsați pradă distracției. O seară specială, cu preparate culinare inedite, asta pentru că, in fiecare an, restaurantul SunGarden își dorește să vă încânte papilele gustative cu ceva nou. Just YUMMY!

restaurant revelion cluj

Mai mult decât atât, Black Friday a venit cu o ofertă specială de Revelion, valabilă pana pe 15 Decembrie. Așadar, încă mai aveți timp să vă rezervați locurile. Hurry up and Book your seat!

Revelion 2019 in cluj napoca

Te invităm să ne urmărești pagina de facebook SunGarden Resort pentru a fi la curent cu toate noutățile legate de petrecere.

Rezervări și detalii Petrecere de Revelion in Cluj-Napoca – SunGarden Resort:

📩 [email protected]

📲 0756 013 835