Academia de golf

Academia de Golf SunGarden este un proiect inițiat de SunGarden Golf Club.

Având în vedere faptul că oraşul Cluj-Napoca este un important centru universitar, găzduind universități de elită și instituții de învățământ, SunGarden Golf Academy este conceput pentru a atrage, a servi şi a instrui un nou talent în golf. Ea promovează golful ca un sport prietenos și accesibil, care dezvoltă capacitatea de precizie și cele de strategie.

 

Obiectivele SunGarden Golf Academiy sunt de a stabili parteneriate strategice cu instituții și organizații din domeniul educației și sportului și de a crea un nou grup de jucători de golf din Transilvania, România recrutând jucători de golf tineri şi talentați.
Planurile de învățământ cuprind un ciclu complet de formare pentru jucătorii de golf: de la cunoașterea echipamentul de golf şi utilizarea acestuia, la învăţarea modului corect de a ţine mânerul crosei de golf în mână, lovituri scurte și la lungă distanță, regulile şi eticheta jocului de golf, învată complet jocul de 9 şi 18 parcursuri, ajung până la participarea la competiții de golf.
Unitaţile disponibile pentru program sunt: curs de golf cu 9 parcursuri și simulator de golf de interior

Pentru a promova frumusețea acestui sport în rândul publicului din jurul regiunii, pachetele propuse prin Academia de Golf SunGarden sunt personalizate și vizează toate grupele de vârstă: atât juniori cât şi seniori. Echipamentul este pus la dispoziție de către Club, iar instituțiile partenere beneficiază de pachete speciale.

 

Înregistrează-te acum şi descoperă Golfer-ul din tine !

Resort Reception: +40 735 888 000/ office@sungardenresort.ro