Gift Card

Acum puteți oferi cel mai relaxant cadou!

SunGarden Golf & Spa Resort vă oferă cadoul ideal !

De sărbători este un prilej minunat să oferi clipe de relaxare!

Vă garantăm o experiență unică străveche ce include pe lângă un bazin cu hidromasaj, sauna cu infrarosu, bazin cu apă sărată, thepidarium și baia turcească, alte 5 noi saune inedite: Sauna Finlandeză, considerată una dintre cele mai frumoase saune din Europa, o sauna Bio relaxantă și purificatoare, un Hammam uimitor, Sauna Sărată și Aroma Sauna din lemn de Cedru, veșnic mirositor. O călătorie seculară vă așteaptă pe marginea unei vetre antice, un vis misterios în zona de Mystic Relaxing Volcano și multe alte experiențe unice.

SunGarden Wellness & SPA vine în întâmpinarea dorințelor, relaxării și sănătății oaspeților săi cu tratamente importante de purificare, detoxifiere, tratamente signature impresionante, masaje, terapii și ritualuri alese din toate colțurile lumii.

Acum puteți oferi cel mai relaxant cadou!

Gift Card-ul SunGarden vă oferă posibilitatea să vă surprindeți prietenii, persoana iubită sau familia cu daruri de neuitat!

Un masaj de relaxare, un tratament facial, sau un ritual cu îmbăiere în lapte și împachetări pot să fie doar unele dintre cele mai minunate momente de delectare oferite!

Gift Card-ul se poate încărca valoric pentru ca destinatarii cadoului să aleagă singuri facilitățile dorite în cuantumul sumei încărcate!

Gift Card-ul se poate încărca cu servicii și facilități în cazul în care știți deja ce doriți să oferiți cadou!

Pentru detalii vă rugăm să ne contactați la adresa:

[email protected] / +40 735 888 001

Oferte Speciale

Ţi-am pregătit o mulţime de oferte şi pachete special pentru tine şi familia ta!

“ Am ales sa petrec cea mai importanta si frumoasa zi din viata mea...intr-un loc suberb...peisaj de vis,personal de nota 10 (foarte atenti,eleganti si mereu disponibili la cerintele noastre),un meniu foarte bun si elegant...va multumesc si in mod special Karlei ,una dintre cele mai bune wedding planner...pentru ajutor,eleganta,implicare si pentru faptul ca este o persoana atat de delicata cu oamenii,mereu atenta si deschisa la toate dorintele noastre!!! A&F ”

— Andra

“ O locatie de vis, magica, servire foarte amabila si placuta.
Preparatele si camerele sunt senzationale, totodata si spa-ul. Multumim frumos ”

— Lavinia

“ Came here visiting from the states and was given an ultimate experience that you only find at the highest quality of resorts in the United States. This place is a great getaway for a relaxing weekend away from the normal stresses of life. Five stars for sure! ”

— Ruben

“ Everything is just so perfect ...food, spa, staff, the pool area ...love this place ”

— Krisztina