FRIZA Outdoor Pool Party | Piscina Exterioara SunGarden Resort Cluj

Pregătiți de o vară incendiară, departe de oraș, lângă o piscină în inima naturii? Ce feeling ai când te gândești la asta? Pe noi ne duce cu gândul la relaxare, bronz, brize de aer rece înmiresmate de copacii din pădure, jacuzzi și un cocktail rece cu multă gheață.

piscina cluj

Ne-am gândit să sărbătorim zilele de vară cu o Petrecere la Piscină, așadar, bring your energy here! Noi vă pregătim atmosfera, muzica, cocktailurile. Voi doar va trebui să vă bucurați de toate astea. Cum e atmosfera la SunGarden Blue Lagoon Outdoor Pool?

Avem o mulțime de motive pentru care tu și gașca ta ar trebui să vă petreceți întreaga vară aici. Însă ne-ar plăcea să le descoperiți chiar voi în prima experiență alături de noi. Așa că va învităm la Friza Pool Party în cadrul SunGarden Resort, pe 21 Iulie. Save the Date – FRIZA Pool Party | SunGarden Resort Cluj

Va asteapta muzica buna, cu Dj Mini , Friza nelimitat, si multa multa distractie! Prețul biletului de acces este de 130 RON. Poți face plata la intrare, insă este important să îți rezervi locul chiar acum cand vezi acest eveniment. Sezlongurile sunt limitate, so hurry up!

** La acest eveniment se vor realiza materiale foto si video. Prin rezervarea si achitarea biletului de acces va exprimati acordul dumneavoastra pentru a aparea in aceste materiale.
*** daca nu ai reușit să îți faci rezervarea din timp și să fii pe lista, din păcate nu vă putem garanta accesul.

Continuăm apoi sezonul de plajă cu o serie de pachete de acces foarte interesante, oferte ce vor include multe noutăți față de anii trecuți. Dacă ești din Cluj și cauți un loc unde să te refugiezi, o piscină exterioară departe de aglomerație, o atmosferă liniștită și intimă, ne vei găsi la doar 12 km de Cluj, in the middle of the nature.

piscina exterioara sungarden cluj

Copaci înalți care îți oferă acele momente perfecte de umbră pe care toți le căutăm la prânz, piscină cu apă proaspătă, numai bună sa ne răcorim, jacuzzi, locul unde te vei relaxa în totalitate, unde poți servi o băutură alături de prietenii tăi, zonă de masaj unde vei fi răsfățat de cei mai profesioniști terapeuți, cocktail corner, unde barmanii nostri promit cele mai fresh și gustoase băuturi.

Mai mult? Șezlonguri foarte cozy, comode și intime, aer curat plin de oxigen, concursuri și tombole la tot pasul.

You should stay close and catch the offers. Here is our Facebook Page you should follow, and our Instagram Profile. Let’s have a great summer together!

Rezervare Pool Party: 0735888001