Nunți

Micul paradis pierdut din mijlocul faimoasei păduri Baciu, este locul unde nunta visurilor dumneavoastră poate deveni realitate!

Nunți

SunGarden Golf & SPA Resort este un concept unic în inima Transilvaniei. Acest Resort oferă peisaje naturale incredibile, intimitate şi locuri speciale, staţiunea este ideală pentru evenimente corporate şi private.
Pieţele în aer liber permit creativitate în configurarea cadrelor pentru evenimente.
Designer-ul de evenimente poate propune utilizarea spațiului specific evenimentului și personalizarea suprafeţei disponibile.

LOCAȚIILE IDEALE PENTRU NUNTA TA

Sala de evenimente Eden

„Un loc de basm!” – Aşa îşi amintesc, cel mai des, clienţii de sala de evenimente Eden.
Chiar în mijlocul fabulosului SunGarden Golf & SPA Resort, Eden Events Hall este locul unde visele tale pot deveni realitate: nunţi, botezuri spectaculoase, petreceri de lux, baluri sofisticate de seară sau conferințe și concerte live.
Arcadele cortină de pe tavan și candelabrele somptuoase creează o ambianță grandioasă. Auriu, crem şi alb sunt culorile dominante. Eden Events Hall se reflectă în lacul din faţa sălii şi este, cu siguranţă, o piesă centrală a Resortului.

Găzduieşte până la 450 de persoane, iar set-up-ul evenimentului poate varia în funcție de dorința și tipul de eveniment.
Locul de desfășurare oferă o oportunitate incredibilă pentru şedinţe foto spectaculoase atât în interior cât și în aer liber.
Dacă sunteţi interesaţi de a organiza următorul mare eveniment la Eden Events Hall.

Având în vedere dimensiunea și caracteristicile sale tehnice, Eden Events Hall este, adesea, folosit ca un loc de întâlnire pentru conferințe grandioase. Acesta poate găzdui între 250-450 de persoane pe scaune. Amenajarea poate varia în funcție de arhitectura evenimentului. Clădirea poate fi echipată, la cerere, după cum doriți.
Restaurant SunGarden.

Având un farmec aparte, Restaurantul SunGarden vă întâmpină cu o eleganţă misterioasă. Ambianţa generală pare a aminti de vremuri demult uitate: statui antice, ferestre mari cu perdele romantice. O lumină aparte poartă vizitatorii cu gândul înapoi la un cadru de secesiune.
Excepţional-ul nostru Chef așteaptă oaspeţii cu o bucătărie de casă compusă din: ingrediente naturale, tehnici de gătit sănătos şi meniuri de sezon. Somelier-ul este întotdeauna gata să ofere informaţii cu privire la vinurile pe care doriţi să le încercaţi.

Restaurantul SunGarden prezintă un savuros “Meniu À la carte” dar şi meniuri tematice în funcţie de ocazie.
În plus, dacă doriţi să vă organizaţi nunta la restaurantul nostru, vom creea meniuri special pentru dumneavoastră pentru a vă facilita alegerea.
Restaurant SunGarden poate găzdui până la 140 de persoane. Locul este ideal pentru nunți restranse.

Capela

Potrivită pentru ceremonii speciale, cum ar fi: botezuri pentru copii, angajamente și nunți.

Regina Maria Ballroom

Dacă vă doriţi o nuntă sau un eveniment elegant şi impunător precum în locaţiile renumitelor castele, Regina Maria Ballroom vă va transpune într-o atmosferă regală cu totul inedită.

Culori pastel, candelabre de cristal, podea de marmură, draperii elegante şi oglinzi impunătoare caracterizează decorul imperial al acestei săli.
Capacitatea acesteia este de 150 de persoane, iar pentru un plus de fantezie şi unicitate sala dispune de o deschidere către grădina de iarnă cu plante tropicale şi decor inedit.

Pentru evenimente private, consultantul nostru vă stă la dispoziţie:
Events: + 40 735 888 003; [email protected]

Oferte Speciale

Ţi-am pregătit o mulţime de oferte şi pachete special pentru tine şi familia ta!

“ Am ales sa petrec cea mai importanta si frumoasa zi din viata mea...intr-un loc suberb...peisaj de vis,personal de nota 10 (foarte atenti,eleganti si mereu disponibili la cerintele noastre),un meniu foarte bun si elegant...va multumesc si in mod special Karlei ,una dintre cele mai bune wedding planner...pentru ajutor,eleganta,implicare si pentru faptul ca este o persoana atat de delicata cu oamenii,mereu atenta si deschisa la toate dorintele noastre!!! A&F ”

— Andra

“ O locatie de vis, magica, servire foarte amabila si placuta.
Preparatele si camerele sunt senzationale, totodata si spa-ul. Multumim frumos ”

— Lavinia

“ Came here visiting from the states and was given an ultimate experience that you only find at the highest quality of resorts in the United States. This place is a great getaway for a relaxing weekend away from the normal stresses of life. Five stars for sure! ”

— Ruben

“ Everything is just so perfect ...food, spa, staff, the pool area ...love this place ”

— Krisztina

Click pentru mai multe detalii!