Evenimente

Cele mai frumoase vise se întâmplă atunci când ești treaz!

SunGarden Golf & SPA Resort este un concept unic în inima Transilvaniei. Acest Resort oferă peisaje naturale incredibile, intimitate şi locuri speciale, staţiunea este ideală pentru evenimente corporate şi private.

Restaurantul SunGarden şi Eden Events Hall poate găzdui prânzuri de afaceri, mese speciale, cocktail-uri, petreceri corporate sau private, gale și nunți. Capacitatea lor este de 140 și 450 de locuri.

Cele patru săli de conferinţă pot găzdui evenimente distincte, seminarii, training-uri, recepţii, cocktail-uri și întâlniri de afaceri. Capacitatea variază de la un minim de 25 de locuri până la un maxim de 120 de locuri.

Pieţele în aer liber permit creativitate în configurarea cadrelor pentru evenimente. Designer-ul de evenimente poate propune utilizarea spațiului specific evenimentului și personalizarea suprafeţei disponibile.

Având în vedere faptul că SunGarden Golf & SPA Resort este un susținător activ al culturii și artiștilor locali, găzduim de asemenea expoziţii de artă, lansări de carte, concerte de muzică și altele. Fiţi creativi, noi vom face ceea ce știm cel mai bine!

Aflați mai multe detalii în următoarele secțiuni:

  • Spaţii indoor
  • Spaţii outdoor
  • Oferte speciale
În scopul de a rezerva evenimente corporate vă rugăm să ne contactaţi la:
Business & Corporate Events:+40 735 888 006; [email protected]
Pentru evenimente private, consultantul nostru vă stă la dispoziţie:
Events: + 40 735 888 003; [email protected]

Oferte Speciale

Ţi-am pregătit o mulţime de oferte şi pachete special pentru tine şi familia ta!

“ Am ales sa petrec cea mai importanta si frumoasa zi din viata mea...intr-un loc suberb...peisaj de vis,personal de nota 10 (foarte atenti,eleganti si mereu disponibili la cerintele noastre),un meniu foarte bun si elegant...va multumesc si in mod special Karlei ,una dintre cele mai bune wedding planner...pentru ajutor,eleganta,implicare si pentru faptul ca este o persoana atat de delicata cu oamenii,mereu atenta si deschisa la toate dorintele noastre!!! A&F ”

— Andra

“ O locatie de vis, magica, servire foarte amabila si placuta.
Preparatele si camerele sunt senzationale, totodata si spa-ul. Multumim frumos ”

— Lavinia

“ Came here visiting from the states and was given an ultimate experience that you only find at the highest quality of resorts in the United States. This place is a great getaway for a relaxing weekend away from the normal stresses of life. Five stars for sure! ”

— Ruben

“ Everything is just so perfect ...food, spa, staff, the pool area ...love this place ”

— Krisztina

Click pentru mai multe detalii!