Botez De Poveste Pentru Bebelușul Tău

Ceremonia religioasă și petrecerea de botez sunt primele evenimente importante din viața bebelușului tău, așa că trebuie să te asiguri că va fi ceva perfect. Sunt sigură că ai o mulțime de emoții doar când te gândești că îți vei cunoaște puiuțul cât de curând. Sau poate deja s-a născut și începi organizarea evenimentului său. De cele mai multe ori este o activitate stresantă și obositoare. Poate că Biserica este în partea opusă a orașului fată de sala de evenimente și va trebui să te asiguri că totul decurge conform planului. Ei bine, în acest articol o să îți povestim cum poți avea parte de o zi excelentă, unde ambele activități să se întâmple în același loc, plin de magie și culori de basm pentru bebelușul tău.

Poate îți amintești câte emoții ai avut în ziua nunții tale, sau cât de mult te-ai străduit ca evenimentul vostru să fie inedit și de neuitat pentru invitați. Ei bine, gândește-te că pentru puiuțul tău, emoțiile vor fi și mai mari de atât. Gândește-te la toată energia depusă atunci și înmulțește cu 10. Așa vei simți acum, însă este cel mai frumos lucru posibil.

Iar dacă ești nesigură ce pași trebuie să urmezi, cum să decorezi sala de evenimente sau Capela unde va avea loc Ceremonia, personalul nostru este foarte prietenos. Te vom ajuta cu o mulțime de sugestii însă îți vom recomanda să îți urmezi dorințele și imaginația. Noi îți punem întreg spațiul la dispoziție, doar pentru tine și invitații tăi.

botez cluj

Ce credem că este deosebit în cadrul SunGarden Resort? Ei bine, este locul unde vei găsi Capela pentru Ceremonia Bisericească și Sala de Evenimente în același loc. Bebelușul tău va fi extrem de bucuros să fie în mijlocul naturii, într-un resort plin de eleganță, unde Sala de Evenimente Regina Maria Ballroom poate fi amenajată în cel mai jucăuș mod pentru el/ea. Mai mult, dacă alegi să organizezi evenimentul aici, noi promitem s avă oferim o mulțime de extra servicii gratuite. Îți vom oferi o cameră pentru tine și bebelușul tău, meniuri haioase pentru petrecerea din Regina Maria Ballroom, șevalet pentru lista de invitați, șervețele colorate și reducere la cazare pentru invitații tăi.

Să vorbim mai întai despre Capelă – Locul unde o să aibă loc Ceremonia Botezului

Aspectul său elegent, clasic și intim o face să fie potrivită pentru ceremonii speciale. Poate că tu sau o bună prietenă ați organizat Ceremonia Nunții aici, sau poate chiar un botez. Iar dacă nu ai vizitat resortul nostru până acum, o să îți lăsăm o serie de poze ce te vor cuceri. Îți poți amenaja Capela așa cum îți dorești. Noi îți vom oferi gratuit sfeșnicele și lumânările pentru că vrem ca totul să iasă perfect.

Regina Maria Ballroom – Unde Petrecerea de Botez a Bebelușului Tău Va Face Deliciul Invitaților

Dacă ești creativă și inovatoare, poți alege să faci o petrecere tematică pentru bebelușul tău. Cu siguranță invitații vor fi extrem de încântați. Noi îți vom pune la dispoziție un șevalet elegant pentru lista de invitați, iar tu poți personaliza sala așa cum îți dorești. Petrecerea de botez nu poate fi aceeași fără baloane, aranjamente florale și decorațiunile potrivite! Ele îți însufletesc evenimentul și le încântă privirile tuturor invitaților.

Culori de pastel, candelabre de cristal, podea de marmură, draperii elegante şi oglinzi impunătoare caracterizează decorul imperial al acestei săli. Capacitatea acesteia este de 150 de persoane, iar pentru un plus de fantezie şi unicitate sala dispune de o deschidere către grădina de iarnă cu plante tropicale şi decor inedit. Vrem ca atmosfera din ziua petrecerii să rămână întipărită în mintea invitaților tăi. La fel și tu? Atunci așteptăm să ne contactezi pentru mai multe detalii, disponibilitate și rezervare.

Te invităm să ne urmărești pagina de facebook SunGarden Resort pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Rezervări și detalii:

📩 [email protected]

📲 0735 888 003